ΑΠΟΛΛΩΝ: ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ


Στο παιχνίδι στον Βόλο ο Απόλλωνας ξεκίνησε πολύ καλά έκανε δυο ευκαιρίες με τους Κυβελιδη και Τσουμανη αλλά δεν ήταν εύστοχοι η παίκτες του Απόλλων και μετά από το 15΄ ο Βόλος πήρε τα ηνία του αγώνα έκανε ένα γκολ, αλλά φαίνεται ο Μαντζης να παρενοχλεί του Θεοθωροπουλο που ήταν καλός στον αγώνα και ο ρέφερι κατοχύρωσε το  γκολ έκανε και  ακόμα μια με δυο ευκαιρίες και φτάσαμε στο 43΄ και Τσουμανης χάνει της μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά ο γκολκίπερ Καραγκιολιδης βγάζει την μπάλα με μια απόκρουση.
Στο 52΄  Ο Σουντουρα  κάνει μια ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.
Αλλά και ο Βόλος έκανε τις δίκες του ευκαιρίες και φτάσαμε στο 82΄ ο Μαντζης κάνει το 2 - 0  με μια προσωπική ενέργεια και εκεί τελειώνει το παιχνίδι.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (84' Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (65' Πέντα), Λούκας (56' Δόρης), Κότο, Μάντζης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Τσουμάνης (63' Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (74' Σπόλιαριτς).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ