Ηττα από τον μέτριο Πλατανια. ακίνδυνος ο Απόλλων - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ηττα από τον μέτριο Πλατανια. ακίνδυνος ο Απόλλων

Μετά από την ήττα του από τον Πλατανια ο Απόλλων Πόντου μένει αρκετά πίσω
  στην βαθμολογία, σήμερα είδαμε μια ομάδα χωρίς πάθος και πείσμα, ένας Απόλλων ασύνδετος, οι γραμμές τους ήταν μακριά η μια από την άλλη μια ομάδα που από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρόνια.

Να πούμε ότι σήμερα η ομάδα μας δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα του Πλατανια,ούτε όταν έπαιζε με 11 παίκτες αλλά ούτε όταν έπαιξε με 10 παίκτες, κάτι δεν είναι καλό για τον Απόλλων Πόντου.

Αλλά η ατυχία χτύπησε και σήμερα αφού τραυματίστηκε ο Τσουμανης, και ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό, συν ότι είναι τραυματίας και ο Καλογερης που είναι εκτός ομάδας για περίπου δέκα μέρες και μάλλον θα λείψει ίσος και από τον αγώνα με τον Ηρόδοτο την Τετάρτη στη Κρήτη.

Ενώ με δηλώσεις του κυρίου Δημήτρη Καλαιτζιδη που είπε ότι θα σκεφτεί σήμερα αν θα παραμείνει στην ομάδα η θα φύγει.

Να πούμε ότι στις κερκίδες του γηπέδου της Καλαμαριάς βρέθηκε και ο μεγαλομετοχος την Α.Ε.Λ  Αλεξης Κουγιας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης (45’ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σπόλιαριτς, Καλαϊτζίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Μποσέτι, Μπιανκόνι (80’ Σινγκ), Νίλι, Παπανικολάου (84’ Μάικιτς), Ρουσσάκης (32’ Πουρζιτίδης), Σ. Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Γκόρτσαμ, Ουές.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ