ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0 - 0 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0 - 0 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Στο γηπεδο της Καλαμαριάς βρέθηκε για να δει το παιχνίδι και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Χουαν  Αντονιο Φερναντο Μαριν, ενώ τα παιχνίδι τα παρακουλουθησαν και οι Καραγεωργιου Νίκος και ο Τραιανοπουλος Βασιλης παλαίμαχος παίκτης του Απόλλων.

Μέτριος ο Απόλλων  Πόντου δεν κατάφερε να κερδίσει την Δόξα Δράμας στο γηπεδο της Καλαμαριάς χθες το μεσημέρι στις 15:00, στο γηπεδο ήταν περίπου 800 άτομα, αλλά είχε και κόσμο και οι φιλοξενουμενει που ήταν περίπου 50 άτομα, ενώ οι rossoneri  έδωσαν δυναμικό παρόν και έξυπνα συνθηματα και τραγούδια.
Ο Απόλλων έκανε 3 με 4 ευκαιρίες αλλά δεν στάθηκε τυχερός να κάνει το γκολ και να κερδίσει τον αγώνα.
Άλλα και η Δράμα έχασε θα έλεγα πιο κλασικές ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά και αυτή είχε το ίδιο αποτέλεσμα και έτσι τελείωσε το ματς με αυτό το στείρο  0 - 0

Ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Σπύρος Βλάχος ενώ στο γηπεδο ήταν και ο Δημήτρης Χασομέρης.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Λουφάκης (78’ Δημητριάδης), Κυβελίδης (85’ Τσουμάνης), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος, Ολαϊτάν.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός (58’ Δούμτσιος), Μάρτινς, Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ (85’ Αυγενικού), Μπαϊκαρά (72’Λεμονής), Μακρής, Πατράλη

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ