ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Ο Άρης ήθελε την νίκη αλλά είχε και 3 σημαντικές απουσίες των Μπάσα εκτός λόγο καρτών των Σιωπη και τον Γιουνες που μπήκε τελικά σαν αλλαγή... Τελικά η νίκη ήρθε με γκολ του Ματιγια στο 92΄ και λύτρωσε τον Άρη.

Όσες φορές απείλησε ο Άρης βρέθηκε ο Saranov και σταματούσε την βάση. 
Ο κόσμος φώναξε για πέναλτι μετά από σέντρα του Βαλεριανου και η μπάλα βρήκε στον Danny, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη Βούλα.
Και έτσι τέλειωσε το ημίχρονο με  0 - 0.

Στο δεύτερο μέρος απείλησε ο Άρης με τους Μαρτινεθ με ένα πλάσε αλλά να τον Σταμάτα ο Danny, και τον Βαλεριανός στη σέντρα του να απομακρύνει ο Saranov.
Ενώ η Λάμια έκανε 3 ευκαιρίες από το 63΄ μέχρι το 70΄ για να κάνει το γκολ με τους Βertoglio σε δυο φασεις και μια με τον Baralles άλλα δεν βρήκαν στόχο.
Μετά τον λόγο τον πήρε ο Άρης που έχασε μια τεράστια ευκαιρία με το  Γιουνες που μπήκε αλλαγή, και έχασε ένα σίγουρο γκολ, αλλά και ο Μαρτίνεθ έχασε μια ακόμα ευκαιρία.
Και στο 92΄ ήρθε το γκολ από τον Ισπανο Ματιγγια από απευθείας φάουλ από την αριστερά μεριά στη εστία που είναι στην θυρα ένα.

Ετσι ο Αρης πηρα μια νικη, μια πολυτιμη νικη και τωρα θα παει την κυριακη στη Λαρισα με καλο ηθικο, αλλα και με τους κορχουτ και Τονσο στην αποστολη κατα πασα πιθανότητα 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ