ΑΠΈΔΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΈΔΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ

Ο Απόλλων Πόντου πήρε ένα μεγάλο διπλό το δεύτερο μετά από αυτό που πήρε στην Πολίχνη από τον Ηρακλή με το ίδιο σκορ με 0 - 2 ο Σουντουρα χτύπησε δυο φορές, μια σε κάθε ημίχρονο, πρώτη φόρα ήταν στο 16΄ και η άλλη στο 65΄ ,  ο Απόλλωνας ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και δίκαια πήρε την νίκη και τους βαθμούς που θέλει. 
Να πούμε εδώ ότι ο κύριος Καλαιτζιδης έκανε ομάδα τον Σεπτέμβριο και μάλιστα μόλις σήμερα η ομάδα μας κατέβηκε με 18αδα για πρώτη φόρα φέτος, και ήδη με τόσα προβλήματα είμαστε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Ενώ να πούμε περαστικά στον Σαμαρα τον Αρχηγό μας που χτύπησε. Ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε σήμερα και ο μικρός Λουφακης.


ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Καψάλης (38' Παναγιώτου), Παπανίκου, Καπίας, Χρούσιελ (64' Τζιώρας), Παντίδος, Μασούρας (46' Βουκμίροβιτς), Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο, Άλεξιτς.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς (50' Λουφάκης), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (88' Δημητριάδης).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ