ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μια μεγάλη νίκη έκανε ο Απόλλων Πόντου μέσα στα Τρίκαλα που την ομάδα της Θεσσαλίας την κερδίζει για δεύτερη φορά για φέτος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σχετικά καλά με επιθέσεις και από τις δυο ομάδες ενώ οι πόντιοι ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο και δεν άφηναν τους Τρικαλινός να βρουν διαδρόμους, ενώ ο Απόλλων έκανε τις ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν ευτύχισε να κάνει ένα γκολ.
Στο  στο δεύτερο μέρος που είχε χάσει την φρεσκάδα του ο ΑΟΤ πρώτα έχασε δυο ευκαιρίες για ένα τέρμα , αλλά στο 81΄ ο Πορτουλιδης εκτελεί ένα φαουλ και ο Αμαρατιδης δίνει την νίκη για τον Απόλλων Πόντου και παίρνει φωτιά το πέταλο που φιλοξενεί του φίλους του Απόλλων.
Έτσι ο Απόλλων μένει ψιλά στην βαθμολογία και στο  -6 για την δεύτερη θέση.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Γκότοβος, Άντρονικ, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (20’ Καπός), Μαρκόφσκι, Γουέρε (78’ Γκουγκούδης), Σισέ (60΄Υψηλός).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Πάτας, Βλάχος, Καλαϊτζίδης (89’ Μπάμπης), Πουρτουλίδης (83’ Καλογέρης), Σουντουρά (85’ Κυβελίδης), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ