ΑΦΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΑΦΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ

Σήμερα στις 15:00 έγινε ο αγώνας μεταξύ του Ηρακλή και Δόξα Δράμας στο Εθνικό Καυταντζογειο στάδιο,για την 24η αγωνιστική ήμερα την footbal leagye με το σκορ να μένει στο στείρο  0 - 0... στο γήπεδο υπήρχαν και φιλου της Δόξας Δράμας.

Στην αρχή του παιχνιδιού η Ηρακλής ξεκίνησε καλά, και έκανε αρκετές ευκαιρίες με τους Παναγιωτούδη, και Ζιαμπάρη.
Ενώ στα υπόλοιπα λεπτά οι φάσεις ήταν για τους Δραμινους  με τους Μπαικαρά, και Κρητικό αλλά και αυτές δεν είχαν το ποθητό αποτέλεσμα.
Ενώ την Κλασική ευκαιρία την έχασε ο Ροβας, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Μενγκα.
και το ημίχρονο τέλειωσε με το  0 - 0.

Στο δεύτερο μέρος η Δράμα μπήκε δυνατά και ο Ροτζεριο απείλησε τον Γιαγκιοζη, ενώ μετά και ο κρητικός κάνει ένα σουτ για λογαριασμό της Δόξας.
Τον λόγο παίρνει ο Ημίθεος και με τον Ορφανίδη και τον Κλειτον προσπαθεί να κάνει το γκολ που θα χαρίσει την νίκη στην ομάδα τους. Ενώ ούτε και Μάρκος Ντούνης δεν μπορεί να βρει δίχτυα... και με αυτά και τα αλλά το ματς τέλειωσε με το τι στείρο  0 - 0.

Οι συνθέσεις
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαγκιόζης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κωστούλας (78΄ Κουκόλης), Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Ντούνης (84΄ Β. Παπαδόπουλος), Ρόβας, Νιάμπουγιου (46΄ Ορφανίδης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης (76΄ Λεμονής), Μακρής, Ροζέριο (90΄+3΄ Σάλβα Τσαμόρο), Μπαϊκαρά, Κρητικός (65΄ Κρουθ).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ