ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Χθες ο  Άρης αντιμετώπισε την Νορβηγική Μόλντε στο Κλεάνθης Βικελίδης, και κατάφερε να το 3 - 0  με γκολ των Ματίγια, Δεληζήση, και Ντιγκινί, Στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.
69094546_10215792788757393_5561531307386732544_n

Ο Άρης ξεκίνησε τα παιχνιδι με θελήσει και πάθος για την πρόκριση, και το έδειξε από το πρώτο λεπτό, και στο τέσσερα είχε την ευκαιρία να κάνει το γκολ με τον Γάλλο Ντιγκινι αλλά ο Κράνινκς διώχνει την Μπάλα σε κόρνερ.
Και ένα λεπτό μετά ο Σασα προσπαθεί να απειλήσει την εστία της Μόλντε, αλλά δεν τα καταφέρνει .
Αλλά ο Άρης δεν τα παρατάει και στο είκοσι τρία μετά από μια καλή σέντρα του Φετφατζίδη ο Νιγηριανός Ιντέγε δεν μπορεί να σκοράρει και να κάνει το γκολ για την ομάδα του.
Και φτάσαμε στο είκοσι έξι και ο Ματιγια με απευθείας φάουλ νικάει τον Κρανινκς και γράφει το όνομα τους στους Σκόρερ του αγώνα.
ενώ στο τριάντα ο Διαιτητής σταματά τον αγώνα για να ξεδιψάσουν οι παίκτες, αφού έχει πολύ ζέστη στη  Θεσσαλονίκη.
Και έξι λεπτά μετά ο δραστήριος Φετφατζιδης κάνει μια ακόμα καλή σέντρα και ο Δεληζησής με προβολή κάνει τα τέρματα του Άρη 2 και το σκορ 2 - 0.
Ο Άρης δεν σταματά να κάνει αίσθηση την παρουσία του και με τον Ντιγκινί που κυνηγάει το γκολ, αλλά και με τον Ματιγια προσπαθεί να βρει το τρίτο γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Κορχουτ που δείχνει να έχει διάθεση για παίξει ποδόσφαιρο κάνει μια ωραία τρίπλακαι σουτάρει, αλλά ο πορτιέρο της Μόλντε απομακρύνει την μπάλα.
Φτάνουμε στο πενήντα εννιά και ο Λούκας Σάσα που είναι ένας μέσος που κάνει πολύ δουλεία απειλή τηνΜόλντε.
Αλλά δεν το βάζει κάτω ο Άρης και ψάχνει το τρίτο γκολ, από αριστερά οΣούντγρεν βγάζει τη σέντρα και ο Ντιγκινί που και αυτός έκανε έναν καλό αγώνα και βοηθήσει τον Άρηδεν μπορεί να σκοράρει, αλλά αυτό που δεν έκανε πριν λίγα λεπτά το κατάφερε στο 83΄ ο Γάλλος εξτρέμ κάνοντας το 3 - 0,και με αυτό το σκορ στέλνει την  ομάδα του στην παραταση
Τρία λεπτά μετά ο Ιντέγε δεν μπορεί με ένα καλό σουτ να βάλει το γκολ και χαρίσει την πρόκριση τονΆρη.
Έτσι με το 3 - 0  οι δυο ομάδες πάνε για ημίωρη παράταση.

Στην Παράταση την πρώτη ευκαιρία για το γκολ τη είχε ο Άρης αλλά ο Ντιγκινί άστοχη , και μετά από μια κόντρα και η Μόντε κατάφερε να κάνει το γκολ, αφού ο Κουέστα αδράνησε στην φάση αυτή, και έτσι με το 3 - 1, μπαίνουν δύσκολα στην ομάδα του Παντελίδη.
Αλλα μεχρι το τέλος της παράτασης ο Άρης κάνει ευκαιρίες για  γκολ , αλλά δεν τα μπόρεσε.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ