Διέλυσε τη Λάρισα με 90 - 72 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Διέλυσε τη Λάρισα με 90 - 72

Πολύ καλός ο Άρης κέρδισε nick galis Hall την Λάρισα με 90 - 72 για την 16 αγωνιστική της basket league με τον ερχομό του Σάββα Καμπερίδη ο Άρης άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο, και αγώνα με τον αγώνα γίνεται μία ομάδα με σύστημα με πάθος, που χτυπάει τον κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας. 

Έτσι έκανε και σήμερα το απόγευμα που επικράτησε δίκαια και άνετα Λάρισα, και μάλιστα πήρε και τη διαφορά αφού σήμερα κέρδισε με 18 πόντους, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λάρισα έχασε με 14 πόντους.
Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός εύστοχος περιόρισέ τα λάθη του, και είχε σε πολύ καλή μέρα τον Ντραγκίσεβιτς ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έβαλε 18 πόντους και πήρε στην πλάτη του τον αυτοκράτορα, στα πρώτα δυο 10 λεπτά θα λέγαμε ότι ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, και και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με 43 - 29 υπέρ των κίτρινων.

Το δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και τίποτα ο Άρης ήτανε η καλύτερη ομάδα στο παρκέ ήταν αυτός που έλεγχε το σκορ και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα η Λάρισα να σκεφτεί έστω και για μία στιγμή τη νίκη, στο δεύτερο μέρος πολύ καλή εμφάνιση είχανε οι Morris και Brown που τελείωσαν τον αγώνα με 14 πόντους και 12 ενώ 13 πόντους είχε ο Γιασικεβίτσιους, Ενώ πρώτος σκόρερ για τους κίτρινους του Σάββα Καμπερίδη ήταν ο Ντραγκίσεβιτς με 22 πόντους.
Έτσι ο Άρης πήρε ακόμα μία σημαντική νίκη επί της Λάρισας και από ότι δείχνει η ομάδα βρίσκει τον καλό της εαυτό ξαναμπαίνει στον δρόμο των επιτυχιών και θα κάνει αυτό που πρέπει και φέτος ώστε να σωθεί η παρτίδα.

Επιμέλεια Σάββας Κωσταντινίδης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ