Καλύτερος ο Άρης, άδικο το αποτέλεσμα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Καλύτερος ο Άρης, άδικο το αποτέλεσμα

Στο Κλεάνθης Βικελίδης Ο Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ για την 24 αγωνιστική με την ένωση να κερδίζει με  0 – 1, σε ένα γεμάτο γήπεδα από κόσμο των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ του Αλμπανη στο 5΄ μετά από λάθος της αμυνας του Άρη, Αλλά  από το σημείο αυτό ο Άρης Ανέβασε ρυθμό και τον Φετφατζίδη που για ακόμα μια φορά ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν, μαζί με τους Δεληζήση και Γκάμα, το χρονόμετρο  έδειξε το 12΄ και με τον Γκάμα που κάνει μια σέντρα φαρμάκι αλλά ο αρχηγός του Δεληζήσης πιάνει την κεφάλια αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεκάρι.
Ενώ η ΑΕΚ που ήταν καλά στημένοι και δεν άφησε τους επιθετικούς του Άρη να μην δημιουργούν ευκαιρίες για φέρουν δύσκολες καταστάσεις στον Μπάρκα, συν ότι ο Καραντώνης που ήταν ο ρέφερι της αναμετρήσεις, μετά σφυρίγματα του εκνεύρισε τους φίλους του Άρη.
Αφού σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες της ένωσης έμπαιναν   δυνατά στις φάσεις.
Η ΑΕΚ ξανά με τον Αλμπάνη βρίσκει τρόπο να κάνει ένα σουτ προς την εστία του Κουέστα.
Και με τα από το σημείο αυτό ο Άρης προσπαθεί να εκμεταλλευτει τα λάθη της ΑΕΚ και τα κενά που θα αφήσουν τα στοπερ της και να κάνει το γκολ, αλλά σε δυο περιπτώσεις ο διαιτητής  αρνείται  να δείξει την άσπρη βούλα, και να φωνάζει δίκαια θα έλεγα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ενώ στο 37΄ ήρθε και ο τραυματισμός του Ιντέγε που φύγει από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια.


 Στο δεύτερο μέρος την σκυτάλη παίρνει ο Γκάμα που και αυτός δίνει τον καλύτερο του εαυτό, βάζει δύσκολα στα μπακ της ένωσης αλλά ούτε ο Σάσα ούτε και Ντουρμισάι δεν μπορεί να κάνει το γκολ.

Η ΑΕΚ που ήταν καλά στημένει στο γήπεδο και μάλιστα οι αλλαγές που έκανε ο Καρέρα ήταν όλες αυτές που έπρεπε να κάνει.
 Ενώ τελειώνοντας το παιχνίδι  οι Κίτρινοι του Άρη έκαναν  2 φάσεις την μια με τον Λάρσον, και τον Όυγγρο Κόρχουτ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ