Με επιτυχία τελείωσε η αιμοδοσία στην Καλαμαριά - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Με επιτυχία τελείωσε η αιμοδοσία στην Καλαμαριά
Σήμερα το πρωί στις 9:00 πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλαμαριάς ώστε να δημιουργηθεί μία τράπεζα αίματος για τους δημότες Καλαμαριάς για τους αθλητές που αγωνίζονται στον ερασιτέχνη Απόλλων Καλαμαριάς, και όχι μόνο.
Αυτή η εκδήλωση έγινε κάτω από την αιγίδα του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Καλαμαριάς, ενώ η πρωταρχική ιδέα ήταν του Αβραάμ Περσίδη.

Παρών Επίσης ήταν και ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο ισχυρός άνδρας του ερασιτέχνη Απόλλων Καλαμαριάς Φώτης Μπαλτίδης, και ο επικεφαλής τις παρατάξεις η Καλαμαριά που μας αξίζει Αβραάμ Περσίδης, ενώ παρούσα ήταν και δημοτική σύμβουλος Έυα Ντόντη.

Ο κόσμος της Καλαμαριάς ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα, εκτός από τους πολίτες που ήταν  δεκάδες, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι βετεράνοι του Απόλλων Καλαμαριάς, και οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμαριάς.


Με θετικό πρόσημο τελείωσε αυτή η πρώτη απόπειρα στην Καλαμαριά ώστε να γίνει αυτή η τράπεζα αίματος, έτσι στις 13:00 που τελείωσε η αιμοδοσία μαζεύτηκαν 76 φιάλες αίματος ενώ είχε και 20 αποκλεισθέντες

Επιμέλεια: Σάββας Κωνσταντινίδης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ