ΠΑΟΚ: Ανέτοιμος για ένα τέτοιο ντέρμπι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΠΑΟΚ: Ανέτοιμος για ένα τέτοιο ντέρμπι

Χθες έγινε το παιχνίδι στην Τούμπα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, σε ενα άδειο γήπεδο και τον φιλοξενούμενο να φεύγει με μια πολύτιμη νίκη με 0 - 1 και σκόρερ τον Ελ Αραμπί.
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σουτ με τον Μπίσεσβαρ αλλά ο Σά μπλόκαρε αφού δεν απειλήθηκε. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος τον περιστάσεων σε αυτό το παιχνίδι, ήταν μια ομάδα δίχως στόχο, δεν είχε διάθεση και ήταν πολύ στατική στις κινήσεις της, σαν να την έλειπε το κινητρο.
Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε τις τελικές προσπάθειες με τον Βαλμπουενέ να δημιουργεί ρήγματα στην ελλείπεις άμυνα του ΠΑΟΚ, και Ελ αραμπί να κανε το γκολ στο 21΄ και να δίνει το προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του.

Στο δέυτερο μέρος δεν άλλαξε και κάτι σημαντικό στις δυο ομάδες εμφανίστηκαν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βρει τρόπω να φέρει το σκορ στα ίσα, και τον Ολυμπιακό να κρατάει το σκορ στο 0 - 1 μεχρι και το τελευταίο σφύριχμα του ρέφερι Παπαπέτρου και να φεύγει με ένα μεγάλο διπλό από την θεσσαλονίκη και την Τούμπα.

Ενώ μετά το τέλος του αγώνα φίλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την ομάδα τους, αφου αυτό που είδαν δεν τους άρεσε.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ