2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΚΟΣ ,δημοσιογράφος ΕΤ-3 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΚΟΣ ,δημοσιογράφος ΕΤ-3

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
Καλεσμένος της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ήταν ο κ. Γιάννης Δέλκος ,δημοσιογράφος της ΕΤ-3.
Στην συζήτηση που κάναμε αναφερθήκαμε στην αρχή της καριέρας του με τις αξέχαστες ραδιοφωνικές μεταδόσεις από το Καυταντζόγλειο στάδιο,στην εκπομπή που επιμελείται ΣΠΟΡΤΣ ΣΤΟ 3 της ΕΤ3 καθώς και στην τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα.
Ο άνθρωπος Γιάννης Δέλκος είναι ήπιων τόνων και η με περίσσευμα αθλητικής παιδείας φωνή του δεν είναι δυνατή σε ήχο αλλά ο λόγος του είναι γεμάτος ειρμό και κριτική σκέψη.
Η συζήτηση μας μαζί του πήγε και στην θητεία του στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ όπου ο ευπατρίδης δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον κ.Μυτηλιναίο αναφέροντας ότι τότε ο γιος του κ.Μυτηλιναίου δήλωνε ηρακληδέας .Σημαντική ήταν η αναφορά του στον προπονητή και άνθρωπο Άγγελο Αναστασιάδη του οποίου αναγνώρισε την αξία ,την προσωπικότητα και την ηθική.
Ερωτώμενος για το παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ που διακόπηκε την χρονιά που ο Άρης έπεσε για δεύτερη φορά κατηγορία ο κ.Δέλκος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το σκορ του ημιχρόνου 1-2 θα άλλαζε με νίκη του Άρη.
Η εκπομπή συνεχίστηκε με την τηλεφωνική επικοινωνία με τους τηλεθεατές όπου ο Γιάννης Δέλκος κατέθεσε την εμπειρία και τις απόψεις του.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ