109.Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη της. tou zizanio21 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

109.Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη της. tou zizanio21


Μην ακούμε και "τρέλες"..
Είπαμε στην ομάδα έγιναν πολλές ανακατατάξεις αλλά πλέον όλα προχωράνε καλά. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ομάδα δεν υπάρχει οργάνωση και προγραμματισμός.
Η ΑΕΚ πέρασε από πολλά κύματα τόσο κατά τη διαδικασία της εξόφλησης των παλαιών οφειλών, όσο και με τις πολλές αλλαγές προπονητών και παιχτών.
Η ΑΕΚ θα είναι μια ζωή πρωταγωνίστρια, ακόμα και έτσι, χωρίς τίτλους, χωρίς πολλά χρήματα και χωρίς γήπεδο. Αν είχε και απ' αυτά τώρα δεν θα μιλούσαμε για αντιπάλους.Σημαντικό πλέον στην ομάδα είναι η σταθερότητα στις επιλογές.
Ο Μπάγιεβιτς πρέπει να κλείσει ένα καλό κύκλο στην ΑΕΚ, να κάνει έργο και να βάλει την τελεία του, στο βιβλίο της ΑΕΚ με ωραίο τρόπο.
Έχει συνεργάτες ανθρώπους με τη δική τους ιστορία στην ομάδα που μπορούν να συνεννοηθούν απόλυτα μαζί του. Το τεχνικό τιμ εύκολα λοιπόν μπορεί να παρουσιάσει καλύτερα πράγματα τη νέα χρονιά.Στη διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκονται επίσης σοβαροί άνθρωποι που συνεχίζουν την προσπάθεια της ομάδας να ορθοποδήσει και να ξεφύγει από τη δίνη του παρελθόντος.
Σημαντικές είναι επίσης οι διαδικασίες που γίνονται αυτό το διάστημα για τον επαναπατρισμό της ομάδας.Σε συνδυασμό με το νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα η ομάδα ανεβαίνει πολλές "σκάλες" σε Ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.Απόλυτη καταξίωση βέβαια είναι οι τίτλοι και η αρχή πρέπει να γίνει από φέτος με το κύπελλο.
Το σημαντικότερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το χαμηλό επίπεδο του πρωταθλήματος μας. Αυτό είναι το "φρένο" για την ανάπτυξη των ομάδων.
Τα χαμηλά έσοδα των μικρών ομάδων αλλά και οι τεράστιες "ανισότητες" στα κέρδη των μεγάλων, δημιουργούν ανεπανόρθωτα προβλήματα στη διατήρηση της αξιοκρατίας.Αυτά τα θέματα θα πρέπει να τα προσέξουν ιδιαίτερα οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου.
ΕΠΟ και Superleague μπορούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά να τα βρουν και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην ουσία.
zizanio21

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ