111.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...του ΠΑΝ. ΣΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

111.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...του ΠΑΝ. ΣΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ


«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ»
του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΠ0ΠΟΥΛΟΥ

Αρχές καλοκαιριού 2008 στη συνάντηση ΣΚΟΡΔΑ-ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ για το σχεδιασμό της ομάδας.(ο παρακάτω διάλογος είναι φανταστικός)

ΝΤΟΥΣΑΝ: Proedre telo na kratisoume olous tous paiktes kai na paroume Giannakopoulo kai Venetidi.Eko milisei me ta paidia, des esi ti teloun na tous kleisoume!
ΣΚΟΡΔΑΣ: Τι να τους κανεις αυτούς ρε; Αυτοί είναι τελειωμένοι! Θα μας κανει μεταγραφές ο Γιάννης ο Κόντης! Θα πάμε καλά μην ανησυχείς!
ΝΤΟΥΣΑΝ: Κala ego pao diakopes, ftiaxe omada k vale konti koouts…!

Τις επόμενες μέρες ήρθε άλλη μια καραβιά διά χειρός Κόντη και φυσικά για Γιαννακόπουλο και Βενετίδη ούτε λόγος.. Και σαν μην έφθανε αυτό, έφυγαν Χαλκιάς, Ίβιτς, Παπαδόπουλος και ο Νεμπεγλέρας τέθηκε σε επ’ αόριστο καραντίνα. Ακόμη ηχούσαν στ΄αυτιά του Σέρβου τα λόγια : …θα πάμε καλά…Ήδη είχε την απάντηση: …ΝΑ ΠΑΤΕ…!!!

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, είναι ολοφάνερο ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται έναν προπονητή με προσωπικότητα. Και φυσικά δύσκολα θα τον βρει αφού ένας τέτοιος χαρακτήρας δύσκολα θα δεχθεί να αναλάβει μια ομάδα που
τις μεταγραφές τις κάνει άλλος. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται κάτι παραπάνω από «διαχειριστή υλικού», αλλιώς του χρόνου τέτοιο καιρό θα φταίει πάλι ο αντίπαλος που δεν έδωσε εισιτήρια, η διαιτησία, το χορτάρι και όλοι αυτοί που πολεμούν την ομάδα….

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ