37. VAMOS ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

37. VAMOS ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ




ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ


Η Κοπρίβνιτσα τα είπε όλα. Δεν άφησε περιθώρια για περιττές ερμηνείες. Οι ομάδες είναι σαν τα ομόλογα. Οι προηγούμενες αποδόσεις, δεν εξασφαλίζουν τις επόμενες. Ο Ογιος δημιούργησε, ο Ερνάντεθ συντήρησε, ο Μπάγεβιτς έκανε τη διαφορά. Από Σεπτεμβρη και έπειτα, ο Αρης έψαχνε την ταυτότητα του από βδομάδα σε βδομάδα. Αναλαμπή η νίκη με τον Ολυμπιακό. Οι λοιπές εμφανίσεις, σκέτη αγανάκτηση. Η υπόθεση γκόλ, σταυρόλεξο rebus χωρίς φωτογραφία. Ο Γιάχιτς ξεκίνησε για μέσος, του είπαν να ξεκουραστεί κάνα δίμηνο, μετά τον βάφτισαν κεντρικό αμυντικό. Ο αρχηγός Νεμπεγλέρας έκανε παράπονα, γιατί δεν αγωνίζονται ο Καράμπελας και ο Παπάζογλου, πήρε δυσμενή μετάθεση για τον Ατρόμητο. Ο Ρονάλντο, γράφ΄τε ρε τι μεταγραφάρα κάναμε, αγνοείται. Ο Αουρέλιο απομακρύνθηκε για έγκλημα πολέμου και έλλειψη ιστορικών γνώσεων. Ζήτησε φανέλα από εχθρό! O Γκαρσία έκανε χαρούμενους τους Βολιβιανούς ρεπόρτερ, είπε θα φύγει, ζήτησε συγγνώμη. Τον ξυλοπόδαρο Ντελόρτε, τον έκαναν "ξου" νωρίς, χάθηκε ο νέος Μπατιγκόλ.
Ποιά άποψη να είχε ο Ερνάντεθ ή να έχει ο Μαζίνιο;<< Κύριοι, ως διοίκηση, έχω ιδιοκτησία. Είστε υπάλληλοι μου. Σαν και σας βρίσκω εκατοντάδες. Ο Κόκε και ο Χαβίτο βγαίνουν από εντεκάδα, μόνο όταν έχουν 42 πυρετό. Αυτοί που έρχονται στο γήπεδο είναι στο πλευρό μου ή δεν τολμάνε να μου κάνουν αντιπολίτευση. Ας έρθουν στη Λέσχη να με αμφισβητήσουν>>!
Τέτοιες λογικές και επιλογές, είναι βέβαιο πως θα οδηγήσουν τον Αρη ξανά στην αφάνεια. Χρειάζεται επειγόντως έναν προπονητή έμπειρο, που να έχει δουλέψει σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Να τον ΑΦΗΣΟΥΝ να επιλέξει και 4-5 ποδοσφαιριστές, να κάνει το κουμάντο του στα αποδυτήρια. Το ενδεχόμενο αυτό το βρίσκετε πιθανό; Μάλλον δύσκολο για ένα σούπερμαρκετ, που απαρνιέται τον τίτλο του.
Ο ρόλος του προέδρου- οπαδού, δεν ήταν στην πραγματικότητα ποτέ αρεστός στη χώρα μας.
Ο Ελληνας απαιτεί κύρος απο τον πρόεδρο του. Ο ίδιος, δεν έχει ακουμπήσει ποτέ γραβάτα στη ζωή του, αλλά θέλει αυτός που τον εκπροσωπεί να είναι σοβαροφανής με τη γραβατούλα του, να μην κλωτσάει διαφημιστικές πινακίδες, έναν ηθοποιό ευπαρουσίαστο ΜΕ ΧΡΗΜΑ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ