41. ΝΟΜΟΣ 4000!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

41. ΝΟΜΟΣ 4000!!!


διήγημα του ΧΑΡΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ


Το κινητό μου τηλέφωνο χτυπούσε σε ρυθμούς Αλέφαντου. Δεν βιαζόμουν να το σηκώσω,μόλις είχα βγει από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ όπου είχα παρακολουθήσει την αξιόλογη ταινία Slumdog Millionaire και δεν ήθελα τίποτα να χαλάσει το αίσθημα ικανοποίησης που είχα. Εξάλλου από τον ήχο του Αλέφαντου ήξερα ότι στην άλλη άκρη της γραμμής θα ήταν από το κανάλι,ο σκηνοθέτης!!!

Περπατώντας πάνω την Σβώλου και φτάνοντας στην πλατεία Ναβαρίνου πάτησα το ΟΚ στην συσκευή μου και άκουσα τη γνώριμη χαρακτηριστική φωνή σε ρυθμό ΣΜΣ να μου λέει...

<ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ,ΔΥΟ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΑΜΕ,

ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ CENTER FOR,EΠΑΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ,

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ!>

Κάθησα σε ένα καφέ κάτω από το σπίτι του Ζάχου μήπως περάσει ιδρωμένος από την δουλειά στο κανάλι ή από το τζόκινγκ που είναι λάτρης και άρχισα να σημειώνω με την ματιά μου καρφωμένη στην τηλεόραση.

ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΦΟΝΤΑΝΑ...


Ναί σωστά καταλάβατε,η τηλεόραση έπαιζε την χιλιοπαιγμένη ελληνική ταινία του Πάνου Σιππουλάκη,΄΄΄το ρεμάλι του καφέ φοντάνα..''

Η πρωταγωνίστρια,(Ζωή Λάσκαρη)μία πανέμορφη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στην Αθήνα για τον Θεσμό των καλλιστείων και όλοι την έχουν για πρώτο φαβορί.
Εκεί την βλέπει και την ερωτεύεται παράφορα ο (Κούρκουλος) ο οποίος την βιάζει!Οι γονείς της Ζωίτσας Παντελής Ζερβός -Τσαγανέα κατεβαίνουν στην Αθήνα αλλά πείθονται από τον δικηγόρο του Κούρκουλου,κύρ Καγκάτση να μην προβούν σε μήνυση με συνέπεια στη Ζωίτσα να πέσει το στίγμα της τσούλας και να την κλείσουν στο αναμορφωτήριο με τον ΝΟΜΟ 4000!!!!!!!!!
Εκεί την ερωτεύεται παράφορα ο δεσμοφύλακας της και καλό παιδί Φαίδων Γεωργίτσης ο οποίος την γλυτώνει από τα χέρια του ΟΟΟΧΟΧΟΟΟΟΧΟΧΟΟΟ Καλογήρου. Η Ζωή όμως που έχει γίνει πια γυναίκα και ξέρει ποιό είναι το συμφέρον της τον περιπαίζει μιας και είναι τρελλά ερωτευμένη μόνο με τον βίαιο Κουρκουλο!
Το σκάει από το αναμορφωτήριο με την βοήθεια του παππού της Τσαγανέα και έρχεται στην Θεσσαλονίκη όπου περιμένει τον Κούρκουλο.
Όλοι νομίζουν ότι από το κακό που της έκανε θα τον υποδεχτεί με κακία ,αυτή όμως με αγάπη του δίνει το Χ και σαν γνήσια ελληνική ταινία του 60 που σέβεται τον εαυτό της,καταλήγουν στα σκαλιά της εκκλησίας!!!

Δέν είχαν περάσει πάνω από 20 δευτερόλεπτα που είχα στείλει το άρθρο μου όταν έλαβα το παρακάτω ΣΜΣ από τον σκηνοθέτη!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ?
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ή Ο ΑΛΚΗΣ?

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ