55.ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ --ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΌΙΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

55.ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ --ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΌΙΚΟΥ




του
Χ Α Ρ Η -- Σ Τ Ο΄Ι'Κ Ο Υ.



Αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα του ΠΑΟΚ ήρθαν ποδοσφαιριστές με μεγάλο όνομα και φυσικό ήταν να υπάρχουν και κάποιοι που θα ξεχώριζαν στην κερκίδα.


Οπως γίνεται σε όλες τις ομάδες έτσι και στον ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι της ομάδας αγάπησαν και πίστεψαν σε κάποιους περισσότερο από 'τι σε κάποιους άλλους. Με το καλημέρα ξεχώριζε ο βοζνιος επιθετικός Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, συνθήματα υπέρ του και ξεπούλημα της φανέλας του από την μπουτίκ της ομάδας.


Την ίδια τρέλα και τον ίδιο ενθουσιασμό είχαν οι φίλαθλοι και για τον Πάμπλο Γκαρσία,τον Πάμπλο Κοντρέρας και άλλους .Ηαλήθεια είναι πως δεν ξεχώριζε κάποιος,μέχρι την δέκατη αγωνιστική και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη εκείνο το παιχνίδι αν και η ομάδα δεν τα κατάφερε υπήρχε ενθουσιασμός.




Ο λόγος πολύ απλά ο Πάμπλο Γκαρσία χτύπησε εκτός φάση τον Ντιόγκο και δεν τιμώρηθηκε. Ως φυσικό επακόλουθό στα μάτια των οπαδών του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία ήταν ήρωας. Τύπωναν μπλουζάκια με το πρόσωπο του Ουρουγουανού,συνθήματα υπέρ του και άλλα πολλά.


Εκείνη την στιγμή κανείς μα κανείς δεν πίστευε αυτό που θα ακολουθούσε τον ηρωισμό του Πάμπλο Γκαρσία.Όλοι μα όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να γίνουν και αυτοί ήρωες στα μάτια των οπάδων της ομάδας με παρόμοιο τρόπο.


Είτε το πιστεύεται είτε όχι από εκείνο το παιχνίδι στο καραισκάκη και μέχρι και σήμερα σε κάθε ματς ο ΠΑΟΚ δέχεται κόκκινη κάρτα και πάρα πολλές κίτρινες.


Είναι η πρώτη ομάδα στην φετινή σεζόν σε κίτρινες κάρτες και σε απόβολες.


Πλέον στον ΠΑΟΚ έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σκέφτονται το τι θα κάνουν για να σταματήσουν αυτή την κατάσταση με τις συνεχόμενες αποβολές και τα άσκοπα σκληρά χτυπήματα των παικτών της ομάδας.


Ας το σταματήσουν σύντομα γιατί έρχονται τα πλει οφ και εκεί όλοι είναι απαραίτητοι.Ας σταματήσουν οι μαγκές και ας παίξουν λίγο καλό ποδόσφαιρο να χαρεί και ο κόσμος αυτό είναι το καλύτερο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ