59.ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑς ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ.ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

59.ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑς ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ.ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ



Με αφορμή την είδηση πως τα διαρκείας δεν ισχύουν για τα πλει οφ βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να γράψω σήμερα αυτό το άρθρο.

Ακούστηκαν αρκετά σχόλια για την συγκεκριμένη κίνηση τα περισσότερα αρνητικά .Η δική μου προσωπική άποψη είναι πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκέφτεται πάρα πολύ λογικά για το μέλλον της.

Κάπως πρέπει να ξεκινήσει η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ.Η πιο εύκολη λύση στην παρούσα φάση είναι τα πλει οφ.Ακυρώνεις τα διαρκείας όλης της κανονικής διάρκειας και δημιουργείς καινούργια,είναι κίνηση που σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα.

Η δίψα του κόσμου για να δει τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στα πλει οφ θα τον στείλει στα γραφεία της ομάδας για να πάρει τα καινούργια μίνι διαρκείας. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς πηγαίνει στο γήπεδο,τώρα στα πλει οφ ένα παρά πάνω και με τις προσδοκίες που έχει γεμίσει τους φιλάθλους της ομάδας η μέχρι τώρα πορεία της θα αποφέρει σίγουρα έσοδα για τον δικέφαλο.

Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν και πιο γρήγορα οι πρώτες μεταγραφές της νέας σεζόν κι έτσι θα δει και πάλι ο κόσμος ότι τα χρήματα του πηγαίνουν όλα στην ομάδα και φυσικά είναι για το καλύτερο μέλλον αυτής της ομάδας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ