73 Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

73 Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ




Θεωρώ ότι ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, είναι ο πρόεδρος εκείνος, που χρόνια (μια και δυστυχώς δεν είμαι πλέον 20 χρονών) περιμέναμε, προκειμένου να ηγηθεί της μεγάλης και αγαπημένης μας ομάδας.


Καλώς ή κακώς μια μεγάλη ομάδα ξεκινάει πάντα από την διοίκηση της, και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα μέσα στα ιστορία. Οι αρχαίοι πρόγονοι μας, έδιναν πολύ μεγάλη βαρύτητα σε αυτό που αυτοί ονόμαζαν ”εστί διοικείν” και δεν είχαν άδικο λαμβάνοντας υπόψη μας ότι όλα τους τα ιστορικά επιτεύγματα.


Από την στιγμή λοιπόν που η διοίκηση της ομάδας μου, βαδίζει στον σωστό δρόμο, που ποτέ δεν ήταν και σίγουρα δεν είναι, στρωμένος με δάφνες, αποδεικνύοντας σε καθημερινή βάση ότι αυτά που έχει υποσχεθεί τα υλοποιεί, είμαι σίγουρος ότι η ιθάκη όλων των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. έχει επιτέλους βρεθεί στον χάρτη.


Επιτέλους τέλος σε όλους τους ”τυχαίους” ή ”φυτευτούς”, που έπαιξαν με καταπληκτική μαεστρία τον ρόλο τους…. Αυτόν του'' αχυρανθρώπου''.Το μέλλον για πρώτη φορά φαίνεται ευοίωνο, και μια πρωτόγνωρη σιγουριά με έχει περιβάλλει, ότι η ομάδα που τόσα χρόνια υποστηρίζω ποδοσφαιρικά ξανα - γίνεται μεγαλειώδης, διεκδικώντας και πάλι την θέση της στην αθλητική ιστορία του τόπου μας.


Και δεν μιλώ, μόνο για την Βόρεια Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαία η αντίδραση (ανεπίσημη προς το παρόν) κάποιων εκ των συνεταίρων μας στην Super League.Αναμένοντας λοιπόν τα ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα της πορείας μας που έχει ήδη ξεκινήσει, θα πω ότι είναι τιμή μας να έχουμε έναν τέτοιο πρόεδρο.Αληθινό….Ρεαλιστή….Παληκάρι….Ηγέτη….Δικό μας…..κουκουλοφόρο......


ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ