85.κουκουλοφορος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

85.κουκουλοφορος






Δέν έχω όρεξη να γράψω,χωνεύω την σκορδαλιά.Το διάβασα κάπως έτσι στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ και το αναδημοσιεύω όπως το θυμάμαι ΄σβήνοντας ορισμένες παπαριές άν και με τα γενικά συμφωνώ




Μέτρα για τη βία

Είπαμε.Τελεία και παύλα. Δε φτάνει μόνο η εκπαίδευση των μπάτσων και των σεκιουριτάδων για να σταματήσει η βία στα γήπεδα. Άλλα είναι τα βασικά μέτρα που πρέπει να παρθούνε.



Γεμίστε το γήπεδο με γυναίκες. Μοντέλες,ξανθιέ,κοντές,χοδρές,για κάθε γούτο.Η Λίλη πρόεδρε πρώτη!Και να φέρει και τις φίλες της.
Δώστε κίνητρο το μισό σε αξία διαρκείας, για να πηγαίνουμε οι γυναίκες στα γήπεδα. Και στην οικογένεια, δώρο το παιδί. Δώστε θέσεις και για τους τρεις, όσο κι αν κοστίζει αυτό. Τα πρόστιμα που πληρώνετε στο τέλος της χρονιάς, είναι περισσότερα.



Καταργήστε τις θύρες-γιάφκες στα κόρνερ. Τεμαχίστε σε δέκα ζώνες την κάθε θύρα, με κενά ανάμεσα για να τους ελέγχετε. Μόνο έτσι θα διασπαστεί η μαλακία που κουβαλάει στο κεφάλι του ο κάθε προβληματικός και το κάθε πρεζόνι, ο κάθε αλήτης και ο κάθε κοπρίτης αναρχικός που πάει στο γήπεδο μόνο και μόνο για να κάνει επεισόδια.



Τέλος από τις ΠΑΕ στη μαζική διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους. Εφαρμογή του νόμου, δηλαδή. Καμιά επιδότηση στη λειτουργία των συνδέσμων. Στοπ και στην έμμεση επιδότηση από το καπέλο των εισιτηρίων, που μπαίνει από τη μαζική διάθεση αυτών. Ένας -ένας στα γραφεία και άμα γουστάρουνε. Έτσι κι αλλιώςς, φύρα είναι.



Κάμερες παντού,γύρω-γύρω στο γήπεδο και στους γύρω δρόμους. Τρεις ζώνες ελέγχου μέχρι την είσοδο. Πλήρης σωματική έρευνα και σ΄ όποιον αρέσει. Και στις γυναίκες, από γυναίκες. Και … κολπικό έλεγχο (που λέει ο λόγος) άμα λάχει. προσφέρομαι!!



Ονομαστικά εισιτήρια και την ταυτότητα ή το διαβατήριο στην τσέπη. Ο καθένας να κάθεται στην αριθμημένη θέση του και να υπάρχουνε ταξιθέτες με τη συνοδεία σεκιούριτι(που να κάνουν την δουλειά τους) σε κάθε θύρα που θα πετάει έξω τον κάθε μαλάκα καταληψία.



Και οι ΠΑΕ να μην εκδίδουν εισιτήρια χωρίς αρίθμηση, έτσι;



Τέλος στις .....πουστιές.



Απαγόρευση της ελεύθερης εισόδου σε όλα τα πιτσιρίκια, γιατί πάνε και κάθονται στη θέση του αλλουνού, δε σηκώνονται και δημιουργείται εκνευρισμός που οδηγεί σε βίαια ξεσπάσματα. Δηλαδή σε επεισόδια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ σε ΟΛΟΥΣ τους ανήλικους να μπαίνουνε στο γήπεδο χωρίς τη συνοδεία του γονέα τους, ακόμα κι αν έχουνε εισιτήριο ή διαρκείας. Οι ηλικίες 15-17 κάνουνε τα περισσότερα επεισόδια.



Πατέρας και γιος λοιπόν, μαζί στο γήπεδο και με την ταυτότητα στο χέρι. Αλλιώς, κανένας δεν μπαίνει. Μαγνητικές πύλες για έλεγχο, σε όλες τις θύρες. Αφίσες παντού, με τη φάτσα του κάθε σεσημασμένου τσογλαναρά, που στο παρελθόν έχει προκαλέσει έστω κι ένα επεισόδιο. Σταθερές κατασκευές στα τουρνικέ για να πάψουν τα «ντου».



Φύλαξη στο γήπεδο από την προηγουμένη, για να μην μπαίνουνε μέσα τα πυρομαχικά. Αυτά γι΄ αρχή και βλέπουμε. Κι άμα δε συμμορφωθούνε, υπάρχουνε κι άλλοι τρόποι. Αρκεί να θέλουν οι ΠΑΕ, να παταχθεί η βία.(?)
Άμα δε θέλουνε, που οι περισσότερες στο βωμό των οργανωμένων δε θέλουνε γιατί φοβούνται, κάθε χρόνο θα πληρώνουνε. Κι όταν θρηνήσουμε κανένα θύμα και πάει μέσα κανένας επώνυμος ηθικός αυτουργός, τότε να δεις πλάκα…
η ιδέα ήρθε
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.
στέλνετε στο gnomis@pathfinder.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ