138.ΑΡΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-ΣΟΥΠΕΡ 3 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

138.ΑΡΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-ΣΟΥΠΕΡ 3


ΣΟΥΠΕΡ 3
Έτος Ίδρυσης: 1988
Νομός: Θεσσαλονίκης
Στοιχεία Επικοινωνίας:Παπαναστασίου & Σεφέρη 2542 50
Θεσσαλονίκη--τηλ 2310.329.516 (πρωί),τηλ 2310.326.041 (απόγευμα)



''Δεν χρειάζονται άλλα φέρετρα...
To γκολ που μπήκε και ξαναέδωσε το προβάδισμα στην αγαπημένη μας ομάδα, στον αγώνα κόντρα στον Όφη, ήταν η αφορμή να ξεσπάσει ένα κύμα χαράς εντονότερο απ’ ότι στο πρώτο γκολ καθώς είχε ακολουθήσει η ισοφάριση και ο εφιάλτης περισσότερων χαμένων βαθμών υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι προφανής αλλά πάλι στο ποδόσφαιρο «ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει» και πόσο μάλλον όταν η φετινή αγωνιστική περίοδος επεφύλαξε πολλές τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα μας και φυσικά και για όλους εμάς τους οπαδούς.Δικαιολογημένο λοιπόν το ξέσπασμα χαράς, λες και ξορκίστηκε κάποιο κακό. Όχι όμως και όλα τα κακά.

Την ώρα που όλοι πανηγυρίζαμε, ένα άσχημο συμβάν έλαβε χώρα, κάτι που πολλοί μπορεί να μην αντιλήφθηκαν μέσα στην έξαρση της στιγμής, τα χοροπηδητά και τα συνθήματα.Ένας οπαδός του ΑΡΗ έχασε την ισορροπία του και έπεσε από την κορυφή του προστατευτικού πλεξιγκλάς που υπάρχει μπροστά στη Θ3. Η αναστάτωση που προκλήθηκε, με σεκιουριτάδες, αστυνομικούς και τραυματιοφορείς να «τρέχουν», οι προσπάθειες που γινόταν να δοθούν στον οπαδό μας οι πρώτες βοήθειες αλλά και η εσπευσμένη μεταφορά με το φορείο στο ασθενοφόρο, έκανε το αίμα μας να παγώσει.

Στο μυαλό μας όλων ήρθαν πρόσφατες εικόνες από το χαμό ενός άλλου οπαδού μας μέσα στη Θ3 που την ώρα του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά και κατέληξε. Όσοι κατάλαβαν τι έγινε, ένιωσαν ξανά εκείνο το απαίσιο μούδιασμα και το γέλιο από τη χαρά της νίκης που διαφαινόταν πάγωσε στα χείλη τους.Τα νέα για την υγεία του αδερφού μας είναι ευτυχώς άκρως ενθαρρυντικά, κάτι που επιτρέπει να χαρούμε έστω και καθυστερημένα για τη νίκη που ήρθε με ευρύ σκορ αλλά από την άλλη μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει να υπάρχει καθαρή σκέψη από όλους μας μέσα (κι έξω) από το γήπεδο.

Έστω και ένας νεκρός να υπάρξει, είναι πάρα πολύ. Είναι υπερβολικά πολύ. Τέτοιες καταστάσεις δεν χρειάζεται, δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε. Ας έχουν όλοι το νου τους αλλά και οι αρμόδιοι ας πάρουν όλα τα μέτρα που απαιτείται να πάρουν σ’ ένα χώρο όπου μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι και πολλά μπορούν να συμβούν.Πολλές φορές, ακόμα και η μεταφορά με ασθενοφόρο ίσως να σημαίνει απώλεια πολύτιμου χρόνου και απώλεια ανθρώπινης ζωής. Ίσως η δημιουργία μίας ιατρικής ομάδας ταχείας επέμβασης σε όλους τους χώρους του γηπέδου και ενός ιατρείου με όλα τα απαραίτητα μέσα, να σώσει ζωές στο μέλλον.

Ζωές εξ’ ορισμού υπερπολύτιμες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζονται άλλα φέρετρα στο Κλ. Βικελίδης… ''

Η παραπάνω δημοσίευση είναι από τον ιστότοπο του Σουπερ 3 (http://www.super3.gr/main.asp) .

η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ θα προσυπογράφει τέτοια κείμενα και απόψεις.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ