178.ΣΟΥΠΕΡ3 για ΛΕΣΧΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

178.ΣΟΥΠΕΡ3 για ΛΕΣΧΗ

Η ώρα της Λέσχης!
Και να που ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά για την Λέσχη. Και όταν λέμε «να μιλήσουμε σοβαρά» δεν εννοούμε ότι μέχρι τώρα δεν μιλούσαμε εμείς σοβαρά για αυτό το στοίχημα που είχαμε βάλει για τον ΑΡΗ μας. Στους αποδέκτες αυτού του κειμένου αλλά και γενικότερα των συζητήσεων περί Λέσχης αναφερόμαστε, που θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη.Στα 4 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας της Λέσχης, μερίδα του κόσμου του ΑΡΗ «την πάτησε» άλλη μια φορά από διάφορους καλοθελητές

και την απαξίωσε. Είναι πλέον ξεκάθαρη και ταυτόχρονα κωμικοτραγική η κωλοτούμπα δημοσιογράφων και εκδοτικών οίκων οι οποίοι εκεί που συνέχεια ξεφτίλιζαν και λοιδορούσαν την Λέσχη, πλέον της παρέχουν «απλόχερα» οντότητα και υπόσταση ενώ τώρα τελευταία εμφανίζονται και αντίστροφα κρούσματα συχνά-πυκνά.Εδώ και ένα μήνα περίπου επικρατεί μια «αναστάτωση» (η λέξη που μας κρατάει συντροφιά τώρα τελευταία) στα εσωτερικά του ΑΡΗ. Εκεί που τσιρίζαμε με όση δύναμη είχαμε να το βουλώσουν όλοι για να τελειώσει η χρονιά και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τις λιγοστές ελπίδες που είχαμε για την έξοδο στην Ευρώπη, ξαφνικά κεντρικό θέμα συζήτησης στον ΑΡΗ έγιναν οι εκλογές στη Λέσχη, οι αντιπολιτεύσεις και τα ψηφοδέλτια. Και δυστυχώς όλη αυτή η παραφιλολογία ξεκίνησε από τις δηλώσεις του προέδρου της παε ΑΡΗΣ πριν ένα περίπου μήνα ότι «δεν θα κατέβει υποψήφιος αν δεν υπάρχει αντιπολίτευση».

Μετά ήρθε άλλη δήλωση «να εμφανιστούν όποιοι θέλουν να διοικήσουν τον ΑΡΗ» και στο τέλος ακούσαμε πως ότι και «να γίνει θα κατέβει υποψήφιος».Από τότε έχει επικρατήσει ένας πανικός και μια υστερία χωρίς λόγο και αιτία. Ξαφνικά τι πάθανε κάποιοι; Χάσανε την ψυχραιμία τους και για ποιο λόγο; Επειδή υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερη ή και τρίτη υποψηφιότητα για την προεδρία της παε; Κάποτε θα γινόταν κι αυτό …κι επιτέλους ήρθε η ώρα. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος ίδρυσης της Λέσχης και αυτός εξακολουθεί να είναι ο λόγος ύπαρξής της. Ν’ αποτελέσει την ασφαλιστική δικλείδα του Λαού του ΑΡΗ για να μην ξαναπεράσουμε εποχές που δεν θέλουμε να θυμόμαστε (άσχετα αν πρέπει να τις θυμόμαστε ώστε να μη τις ξαναζήσουμε) Μέσα από τις διεργασίες της Λέσχης θ’ αποφασίσουμε όλοι ποιο θα είναι το μέλλον τού ΑΡΗ μας.

Κακώς, πολύ κακώς μάλιστα, κάποιους φαίνεται να τους τρομάζει αυτό με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται μ’ έναν πανικό που δεν βοηθάει σε τίποτα αλλά και προβληματίζει ταυτόχρονα.Όσοι δεν είναι «έτοιμοι» ακόμα για την υπέρτατη διαδικασία τής Λέσχης, της εκλογής διοίκησης για τη ΠΑΕ, μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σκοπού της Λέσχης. Είμαστε ο πιο προνομιούχος Λαός ομάδας της χώρας. Η δυνατότητα που έχουμε - και που παλέψαμε γι αυτήν - να καθορίζουμε εμείς το διοικητικό μέλλον της ομάδας μας είναι κάτι που σίγουρα το ζηλεύουν (ίσως και να το φθονούν) πολλοί στην Ελλάδα. Ίσως και μέσα στο ίδιο το Σύλλογό μας ακόμα!Θα κληθούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ν’ αποφασίσουμε ποια θα είναι η διοίκηση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Ίσως να μην το χωράει ο νους κάποιων αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα του ΑΡΗ. Μας έχουν τελειώσει εδώ και καιρό οι διάφοροι εικονικοί επενδυτές, βαλτοί μεγαλομέτοχοι , φυτευτοί πρόεδροι από την εκάστοτε κυβέρνηση και ανίκανοι διαχειριστές. Εδώ και τέσσερα χρόνια εμείς ορίζουμε την μοίρα μας αλλά ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε και την ευθύνη για το μέλλον του συλλόγου. Οπότε προς τι αυτή η αναμπουμπούλα για την ενδεχόμενη ύπαρξη περισσοτέρων του ενός ψηφοδελτίων για τις εκλογές; Αντίθετα, θα έπρεπε να μας χαροποιεί αυτό. Όλους!Μέσα από τις διεργασίες της Λέσχης θα επιλεγούν οι κατάλληλοι για να προχωρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Και ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα εμφανιστεί δυνατότερος. Το αποκορύφωμα όλων αυτών θα είναι ότι ο καθένας μας θα ξέρει μέσα του ότι θα έχει συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση με την δύναμη τής ψήφου του. Ας αφήσουν όλοι στην άκρη λοιπόν εγωισμούς και λαϊκισμούς. Ο Λαός του ΑΡΗ πλέον δεν παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις αλλά τις καθορίζει ...κι αυτό οφείλουν να το αποδεχτούν όλοι.http://www.super3.gr/main.asp

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ