133.ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

133.ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!










του Χάρη Γκουγκουλίτσα



΄Ήμουν χθες στον Απόλλων στο μεγάλης σημασίας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.Το είχα πεί στην εκπομπή της Παρασκευής,το είχα γράψει και εδώ,το είχα υποσχεθεί και στον φίλο μιλανέζο-απολλωνιστή που δουλεύει στο γυράδικο ΓΙΩΤΗΣ στην Τούμπα που συνάντησα Κυριακή πρωί.
ΓΗΠΕΔΟ ΧΙΛΗΣ(ΑΠΟΛΛΩΝ)
Πολύ καλός ο καιρός,ποδοσφαιρικός όπως έχουν συνηθίσει να αποκαλούν οι σχολιαστές(γιατί άραγε?)και στο γήπεδο αρκετός κόσμος κυρίως στα κίτρινα,ήταν βλέπεις από τους φιλοξενούμενους!

Απόλλωνα,είσαι ο μόνος θεός του δωδεκάθεου που οι άνθρωποι όχι δεν γίνονται θυσία για σένα αλλά σε θυσιάζουν!Κάπως έτσι αισθάνθηκα κλείνοντας το τηλέφωνο με τον Θανάση τον Μπίλια... Δεν μπορώ να ρθω ,είμαι κομμάτια από χθες το βράδυ,χάθηκε να παίζει Σάββατο?!!!Δεν κάθησα στα δημοσιογραφικά παρόλο που ο καλός μου φίλος Πέτρος Καραβίδας (του ΦΙΛΑΘΛΟΥ και του city international)με παρακαλούσε να καθίσω για να έχουμε κάποιο κους-κους εάν ο αγώνας γινόταν βαρετός!


Παίρνοντας την σύνθεση από την υπεύθυνη τύπου του Απόλλωνα(κάνει μεγάλο έργο) και αφού ανταλλάξαμε 2-3 χαιρετισμούς(με ρώτησε για έναν συνάδελφο,εάν θα έρθει)αποφάσισα αφού δεν ήξερα και πολλούς παίκτες μετά τις προσφυγές να την χρησιμοποιήσω σαν χαρτί προστασίας από το παν -βρώμικο κάθισμα μου που στην προσωπική του ιστορία κουβαλούσε πολλά κιλά ποδοσφαιρικής συνύπαρξης με τους φιλάθλους και είμαι σίγουρος ότι θα τους μετέδιδε και λίγο από την βρωμιά που κουβαλούσε!
Δίπλα μου,καλή ποδοσφαιρική παρέα.
Σάκης Τσιώλης,Φώτης Αλεξίου,Λάκης Παπαιωάννου.κά.

0-2 η Αναγέννηση και πίσω μου οι φίλαθλοι από Καρδίτσα ήταν στα ουράνια!

Κάπου εκεί ο θεός Απόλλωνας μπροστά στο φάσμα του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία του στην γ εθνική,έβαλε το χεράκι του(ας είναι καλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης)και το 0-2 έγινε 2-2 στο 90΄.Και μπορούσε να γίνει και 3-2 αν ο ατομισμός γινόταν συνεργασία στην φάση του 93'.Ήθελε να βάλει γκολ γιατί έκλεισε στον Πανιώνιο μου είπαν....



υ.γ Αυγητίδη,Μυταριώτη, Τομπουλίδη,χρυσές ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ φανέλες του ΑΠΌΛΛΩΝΑ,ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν ΠΈΦΤΕΙ!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ