143.Χάσαμε τον μεσημεριανό ύπνο. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

143.Χάσαμε τον μεσημεριανό ύπνο.

Μπορεί η κούραση της ημέρας να μας έκανε να βλέπουμε εφιάλτες. Αλλά σε κάποιες στιγμές στον αγώνα νόμιζες ότι ο Δώνης επέστρεψε στην ομάδα! Καμία διαφορά..Τα παιδιά μας πήγαν να πάρουν μια ακούραστη πρόκριση. Το μυαλό τους ήταν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.. θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για το περσινό 4-0.Μακάρι!
Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό το έχουμε κάνει "μόδα" να έχουμε το μυαλό μας στον επόμενο αγώνα..Πρέπει να σοβαρευτούμε, γιατί πάνω που έγινε ένα καλό μοντάρισμα και η ομάδα άρχισε να ρολάρει λίγο (και όχι μόνο να παίρνει αποτελέσματα), πάμε να τα χαλάσουμε πάλι όλα.
Στόχος μας δεν είναι μόνο το κύπελλο, είναι και η δεύτερη θέση για το Ch. League. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός υπερέχουν από την ΑΕΚ κι ας χάλασαν σε μεταγραφές πολλά περισσότερα.Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Μπάγιεβιτς άλλαξε την ομάδα προς το καλύτερο, την αναμόρφωσε. Δουλεύουν όλοι και ο Μανωλάς και ο Γεωργαμλής, όλα μια χαρά! Καμία σχέση με Δώνη.
Το θέμα είναι να μην γίνει κοιλιά όμως, γιατί βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο και αυτός ο καλοκαιρινός ήλιος που βγαίνει σιγά - σιγά αρχίζει και μας φοβίζει ιδιαίτερα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα..
Σήμερα πάσες και κυκλοφορία μηδέν! Για να προσέξουμε λιγάκι..

*Ο Καστανίδης ήταν δίκαιος τελικά, αν και έκανε κάποια μικρά λάθη από απειρία και άγχος. Πάλι καλά!
by ziananio21

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ