148.ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΛΗΡΩΣΗ . - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

148.ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΛΗΡΩΣΗ .

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΛΗΡΩΣΗ
Οι Θύρες 11 και 12 στην τελευταία κλήρωση της περιόδου

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σε συνεργασία με την MINI
SYSTEMS, σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας διενεργεί, στην διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης, κλήρωση μεταξύ των παρόντων στο παιχνίδι κατόχων εισιτηρίων διαρκείας συγκεκριμένης θύρας (διαφορετικής, εκ περιτροπής, κάθε φορά) και ο νικητής κάτοχος διαρκείας θα κερδίζει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή ένα ηλεκτρονικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας.
Το δώρο είναι ευγενική προσφορά της MINISYSTEMS και του κ. Βασίλη Περχανίδη και ο νικητής θα μπορεί να το παραλάβει, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και της αστυνομικής ταυτότητάς του, μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες μέρες, από την MINISYSTEMS, στην οδό Παπαζώλη 6 (τηλ: 2310 522707).
Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 12/04, 19:00) η (τελευταία κλήρωση για την Αγωνιστική Περίοδο 2008 - 2009) η κλήρωση θα αφορά στους παρόντες στο γήπεδο κατόχους διαρκείας των θυρών 11 και 12.
Μάλιστα, αυτήν την φορά, το κορυφαίας τεχνολογίας δώρο θα αφορά σε ένα Mini Ηχοσύστημα, το οποίο διαθέτει τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά: Mini Ηχοσύστημα Μονό κασετόφωνο εγγραφής Συμβατό με δίσκους audio CD, CD-R/RW & MP3 PLL ραδιόφωνο FM/AM LCD display φωτιζόμενη (μπλε) Ισχύς εξόδου 2Χ5 WATT RMS Ηχεία με ξύλινη επένδυση Τηλεχειριστήριο Εγγύηση 1 έτος της επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ