222-ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

222-ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ


του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
Άλλο ένα πρωτάθλημα της super league έλαβε τέλος χωρiς ιδιαίτερες εκπλήξεις.
Σίγουρα υπάρχουν και τα πλει οφ όπου θα κρίνουν το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ, τα οποία θα διεξαχθούν τον Μάιο.
Η τελική εικόνα του πρωταθλήματος είναι και η πιο ρεαλιστική με βάση την πορεία των ομάδων καθ' όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν πρωταθλητής Ολυμπιακός έδειξε και για φέτος ότι είναι η καλύτερη ομάδα, έδειξε το ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους άλλους.Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλει οφ είναι και οι ομάδες που έδειξαν πιο σταθερές και πιο ποιοτικές για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν.
Στην τελική κατάταξη έχουμε 2ο τον ΠΑΟΚ που από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία ήταν πολύ σταθερή η πορεία του και τον έφερε πανάξια στην τελική θέση που κατέλαβε.
Έναν βαθμό πιο πίσω είναι ο ΠΑΟ όπου έδειξε κατώτερος των απαιτήσεων τη φετινή σεζόν και με αστάθεια στα παιχνίδια του κυρίως στην έδρα του,αυτό ήταν και το οποίο του στοίχισε το κάτι παραπάνω.
Όσο αφορά την ΑΕΚ η βαθμολογική της θέση έδειξε πως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όλη την χρονιά δεν την άφησαν να απόδοση όπως θα ήθελε και γι' αυτό κατετάγη στην 3η θέση.
Τέλος για την Λάρισα που την τελευταία στιγμή μπήκε στα πλει οφ ήταν η μόνη ομάδα από τις υπόλοιπες που κατάφερε να σταθεροποιηθεί στο αγωνιστικό κομμάτι στον δεύτερο γύρω και δίκαια πήρε μια θέση για την ευρώπη.
Από εκεί και πέρα ο ΆΡΗΣ ήταν μια ομάδα που συνεχώς ψαχνόταν και δεν κατάφερε να βρει ένα σταθερό ρυθμό και αυτό του στοίχισε ώστε να μείνει έξω από τα πλει οφ.Όσο αφορά της ομάδες που υποβιβάστηκαν είχαν την χειρότερη εικόνα από όλες τις υπόλοιπες και πολύ σωστά έφυγαν για την Β'εθνική.
Σίγουρα θα μας μείνει ο υποβιβασμός του ΟΦΗ μετά από 33 χρόνια.
Τέλος για τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα σίγουρα δεν ήταν για να κινδυνέψουν αλλά ούτε και για το κάτι παραπάνω.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ