171.Έτσι δεν κερδίζουμε ούτε δεύτερη θέση, ούτε Κύπελλο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

171.Έτσι δεν κερδίζουμε ούτε δεύτερη θέση, ούτε Κύπελλο

AEK-ARIS 0-1
Ντροπή. Σπάσαμε και την παράδοση που ήθελε να μην έχουμε χάσει στα εντός, από τον Άρη εδώ και 20 χρόνια.

Όχι μόνο δεν ξεπλύναμε την περσινή ντροπιαστική ήττα στα play-off (4-0), αλλά κάτσαμε και χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια.Οι προσπάθειες στα τελευταία λεπτά δεν έχουν καμία αξία, για την ΑΕΚ μιλάμε, όχι για μια τυχαία ομάδα.

Στο κύπελλο δεν θα τα καταφέρουμε με αυτή την εικόνα και ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε και φανέλα. Η φανέλα χρειάζεται ψυχή και κάτι τέτοιο φέτος δεν το διαθέτουμε.

Όμως για να είμαστε σωστοί δεν φταίνε μόνο οι παίχτες. Φταίει και ο «αναμορφωτής» της..

Ο κ.Μπάγιεβιτς διαδέχθηκε τον κ.Δώνη στην καλύτερη συγκυρία. ΑΕΚ δεν υπήρχε πουθενά και εκείνος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να την κάνει καλύτερη.Το κατάφερε, δεν ήταν και δύσκολο για έναν Μπάγιεβιτς. Σιγά το σπουδαίο.Ο ίδιος ο Μπάγιεβιτς όμως που είναι πολύ καλός προπονητής, είναι ταυτόχρονα και φοβερά αυτοκαταστροφικός

.Οι διαρροές από τα αποδυτήρια είναι δικό του πρόβλημα και το ξέρουν και οι πέτρες.Από τον καιρό που ήρθε και ενώ δεν τον ενοχλεί απολύτως κανένας άνθρωπος, έχει ξεκινήσει τις μπηχτές και τα καψώνια στα αποδυτήρια. Πάρα πολλές είναι οι φορές που ήρθε στα άκρα με τους παίχτες της ΑΕΚ επειδή δεν τήρησαν τις οδηγίες του.

Ο Μπάγιεβιτς ξέρει ότι το μπάτζετ της ΑΕΚ είναι μικρό και έχει φροντίσει με την γκρίνια του να μας κάνει σε όλους γνωστή την δυσαρέσκεια του. Το θέμα είναι ότι αυτή η κακή σχέση του με ορισμένους.. παίχτες της ομάδας, μπορεί να είναι και κατασκευασμένη από τον ίδιο, ώστε πουλώντας τους να εξοικονομηθούν χρήματα για την αγορά παιχτών που θα έχει επιλέξει εκείνος.Φέτος στην ΑΕΚ περνάμε από χίλια κύματα…

Ο Δώνης ήταν κατώτερος των περιστάσεων ως προπονητής αλλά είχε επίπεδο στα αποδυτήρια και κρατούσε καλό κλίμα (παρόλο που είχαμε και εκείνη την κόντρα με Λαγό – Κονέ) και ο Μπάγιεβιτς που ενώ είναι πολύ καλός προπονητής αλλά τα κάνει μαντάρα στις σχέσεις του με τους παίχτες, αφού προσπαθεί να τους υποτάξει στις ορέξεις του.
Ο Μπάγιεβιτς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η ΑΕΚ δεν είναι Ολυμπιακός.
Στον Ολυμπιακό περνούσαν τα καπρίτσια του επειδή είχε συνέταιρο στα αποδυτήρια τον Τζόλε και με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να περνάει το δικό του στους παίχτες του Ολυμπιακού, είχε το ελευθέρας από τον πανίσχυρο απ’ όλες τις απόψεις… Κόκκαλη και στο κάτω κάτω ήταν αυτός που αναμόρφωσε τον Ολυμπιακό και τον ξανάκανε αιώνιο πρωταθλητή, με παράγκες και αποδυναμώνοντας την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ δεν είναι το ίδιο. Έρχεται ως ο άνθρωπος που την έχει προδώσει και δεν μας κάνει χάρη να το ξέρει..Όλοι έχουν βγάλει τον σκασμό και δεν του λένε τίποτα και αυτός συνεχίζει το βιολί του.Απόψε το γήπεδο είχε πάρα πολύ κόσμο για τα δεδομένα της ΑΕΚ των τελευταίων 15+ ετών.

Το πέταλο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει βγάλει κουβέντα για τον Ντούσαν, τον Πρίγκιπα.Ας σταματήσει λοιπόν η κοροϊδία εδώ και ας κοιτάξουν εκεί πέρα να έχουν καλές σχέσεις με τους παίχτες γιατί με φοβέρα οι ποδοσφαιριστές δεν χαμπαριάζουν. Ο Μπάγιεβιτς θα πρέπει να τους σέβεται για να τον σέβονται κι αυτοί.

Έτσι όπως πάμε τις τελευταίες αγωνιστικές (με το σύστημα Δώνη) δεν θα καταφέρουμε τίποτα φέτος και στο τέλος θα έχει διώξει και την μισή εντεκάδα ο Μπάγιεβιτς προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι δεν τα κατάφεραν να είναι αντάξιοι τον προσδοκιών.
Υγ
Και μην πείτε ότι έχασε και ο Ολυμπιακός , οπότε σιγά το κακό.. γιατί δεν ισχύει.
Ο Ολυμπιακός ''έκατσε' και έχασε γιατί κάνει τα «κονέ» του με τη Λάρισα.., χτίζει από τώρα τις φιλίες του για την επόμενη «δύσκολη» μέρα..
by zizanio21

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ