ΑΡΗΣ 'ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΡΗΣ 'ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ''


του ΧΑΡΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ

Tο έργο του Tόμας Kουν, του αμερικανού επιστημολόγου που πέθανε από καρκίνο στις 17 Iουνίου 1996 σημάδεψε βαθιά τη φιλοσοφία της επιστήμης.
''Σύμφωνα με τον Kουν, το «παράδειγμα» είναι ένα σύνολο θεωριών και αναγνωρισμένων επιστημονικών επιτεύξεων, οι οποίες για ένα χρονικό διάστημα παρέχουν πρότυπα προβλημάτων και λύσεων σε μία κοινότητα ειδικών.
H φυσιολογική επιστήμη είναι μία διαδικασία συσσωρευτική που μοιάζει να προσθέτει μεμονωμένες ανακαλύψεις και εφευρέσεις σε μιαν ευθύγραμμη πορεία διαρκούς προσαύξησης της γνώσης, χωρίς ωστόσο να στοχεύει σε θεωρητικές καινοτομίες.
Mια κατάσταση κρίσης αναδύεται έπειτα από επανειλημμένες αποτυχίες να δοθεί μια εξήγηση στις «ανωμαλίες», δηλαδή στα προβλήματα και στα φαινόμενα που φαίνεται να διαψεύδουν το κυρίαρχο παράδειγμα. Οι ανωμαλίες προκύπτουν όταν η φύση παραβιάζει τις προσδοκίες του παραδείγματος που καθοδηγεί τη φυσιολογική επιστήμη. Οι ανωμαλίες μπορεί να μετατραπούν σε πηγή μιας οξείας κρίσης. ''
Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο αλλά νομίζω ότι και ''επιστημονικά'' έγινα αντιληπτός για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στον Άρη.
Το ''παράδειγμα'' που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια στον ΑΡΗ απέτυχε και φέρνει ανωμαλίες.
Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μία πηγή οξείας κρίσης.Ο κ.Σκόρδας που ξεκίνησε απλός και κοντινός κατάντησε ελέω και Γαβράνηδων,αντιδημοσιογραφικός και γραφικός.
Τον θυμάμαι να παρεμβαίνει στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ πρίν 6 χρόνια σαν εκπρόσωπος του ερασιτέχνη ΑΡΗ στην ΠΑΕ γιατί ο κ.Κοντομηνάς και η ''κουκουρούκου'' αναγνώριζαν μόνο τα αθηναικά ΜΜΕ και απέκλειαν τα τοπικά.Με την ανάληψη της εξουσίας έπραξε το ίδιο....
Πρέπει λοιπόν να έρθει μία νέα κατάσταση που θα ανατρέψει την σημερινή, θα είναι πιο ''λαϊκή' και σύντομα θα μετατραπεί σε κυρίαρχη και ΄΄αντιλαϊκή'.Κάτι σαν το νέος βασιλιάς στη θέση του βασιλιά που λέγαν και οι παλιότεροι....
Μέχρι και αυτή να βαλτώσει και να ανατραπεί από μία άλλη..
Το σίγουρο ότι τα μάτια και σε αυτούς θα ανοίξει ο Γαβράνης που πάει με όλα!Κοντομηνά,Καραμπέρη,Σκόρδα,Σούπερ3 κτλ...
πηγή για Τόμας Κουν http://ideografhmata.14.forumer.com/a/_post2313.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ