-ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 για την 3η αγωνιστική των play off 2008/09 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

-ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 για την 3η αγωνιστική των play off 2008/09

Λίγος αποδείχτηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην πολύ καλή και κυρίως πολύ διαβασμένη χτες ΑΕΚ.
Δεν θέλω να σταθώ με πολλές λεπτομέρειες στο χτεσινό αγώνα, αφενός γιατί φαντάζομαι ότι είδαμε όλοι τι έγινε και αφετέρου γιατί η χτεσινή ήττα με πίκρανε πάρα πολύ.
Ο ΠΑΟΚ χτες έκανε αμυντικά το χειρότερο παιχνίδι του. Κοντρέρας και Μαλεζάς κάνανε χτες όσα λάθη κάνανε όλη τη χρονιά και γίναν έρμαιο στις διαθέσεις των εκρηκτικών και πολύ γρήγορων Τζιμπούρ και Μπλάνκο. Επιθετικά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν παίξαμε καλά, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, πιέσαμε αλλά δεν βάλαμε γκολ. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ ούτε κι όταν η ΑΕΚ έμεινε με 9 παίκτες.
Αυτό που με πίκρανε χτες, είναι το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε για πολλοστή φορά φέτος σε ντέρμπι με ομάδα του κέντρου χωρίς γκολ και χωρίς νίκη. Μετά από 3 παιχνίδια με ΠΑΟ, 3 παιχνίδια με ΑΕΚ και 4 με γαύρο ο απολογισμός είναι 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με 2-10 τέρματα. Είναι προφανές ότι μπορεί οι νίκες με τους μικρούς στο πρωτάθλημα να είναι αναγκαίες και να μας ανέβασαν ψηλά, αλλά είναι επίσης προφανές, ότι σε μια διοργάνωση όπως τα play off που είναι γεμάτη ντέρμπι, πρέπει να μπορείς να κάνεις νίκες με τους μεγάλους αντιπάλους. Κι αυτό είναι κάτι που φέτος προφανώς δεν μπορούμε και κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε.
Προσωπικά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα πάμε στο ΟΑΚΑ για τα απανωτά παιχνίδια με ΑΕΚ (την Τετάρτη) και με ΠΑΟ (την Κυριακή) και θα καταφέρουμε κάτι. Οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να τερματίσουμε 3οι στα play off και να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Europa League στις 30 Ιουλίου.
Μακάρι η ομάδα να με διαψεύσει.
Έγραψε ο DonMits http://paoki.blogspot.com/2009/05/0-1_18.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ