-ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

-ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ


Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον. Έκλεισε η Βουλή με υπογραφή προέδρου δημοκρατίας. Η δημοκρατία στο απόσπασμα. Ακολουθούν ευρωεκλογές. Θα μου πείτε και που ήταν ανοιχτή, τί καταλάβαινες; Δεν είναι έτσι. Διασκεδάζω να παρακολουθώ τους ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ, να παριστάνουν τους ανακριτές, να κουβαλούν φακέλους, ότι δήθεν παράγουν έργο. Όσα ξέρουν οι Γερμανοί, δεν πρέπει να τα μάθει ο κόσμος όλος. Για τις 7 Ιουνίου, μόνο τον Ρεχάγκελ θα ψήφιζα. Κατάγεται από χώρα που γνωρίζει ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ την ελληνική διαφθορά.
Ευτυχώς εφευρέθηκαν τα site και τα blog, μπορούμε εκφραζόμαστε, διαβάζουμε καμιά ελεύθερη άποψη, συζητάμε χωρίς παρωπίδες. Κανένας τηλεοπτικός σταθμός, τολμάει χωρίς άδεια;, δεν ανέδειξε το θέμα στη διάσταση του. Οι εφημερίδες κάτι ψελλίζουν, αλλά με τη μπάλα χαμηλά.
Τα άλυτα 'πραγματικά' προβλήματα όλων μας πηγάζουν από κάπου. Με κάθε Μίζενς και διαφθορά δημιουργείται το 'τζάκι', έρχεται η ασυλία, το εθνικό συμφέρον, οι ουρές στα βουλευτικά γραφεία από ημέτερους ψηφοφόρους που εκλιπαρούν για ένα stage σκλαβιάς. Άρα ποτέ δε θ'αλλάξει κάτι, αν πρώτα απ'όλα, δεν τσακωθούμε με τον εαυτό μας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ