-Προτάσοφ: «Είμαι προπονητής του Ηρακλή» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

-Προτάσοφ: «Είμαι προπονητής του Ηρακλή»

Χθεσινά δημοσιεύματα σε Ρουμανία και Ρωσία ήρθαν να «απασχολήσουν» και να δημιουργήσουν στην αρχή μόνο μία μικρή αναστάτωση. Τι ακριβώς όμως συνέβη; Η Στεάουα Βουκουρεστίου έβαλε τον Όλεγκ Προτάσοφ στους πέντε υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική της ηγεσία. Μάλιστα, σε μεγάλη μερίδα του ρουμανικού Τύπου αναγράφεται η συγκεκριμένη είδηση.
Συν τοις άλλοις, υπάρχει και σχετική δήλωση, όπως τουλάχιστον αυτή μεταφέρεται, του Τζίτζι Μπεκάλι, που είναι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από το Βουκουρέστι. «Σκέφτομαι και τον Όλεγκ Προτάσοφ…», λέει αυτός. Οι Βάλτερ Τζένγκα, Κριστιάνο Μπεργκόντι, Νταν Πετρέσκου, Μπασαράμπ Παντούρου είναι οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι. Ο Μπεκάλι το είπε αυτό ίσως γιατί ο Προτάσοφ είχε δουλέψει και πάλι στη Στεάουα, από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι και τον χειμώνα της ίδιας περιόδου. Άλλωστε, η ρουμανική ομάδα, έλυσε την προηγούμενη Κυριακή τη συνεργασία της με τον προπονητή, Μάριους Λάκατους. Έτσι, είναι σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από τη Ρουμανία, στα σχέδια υπάρχει και ο Προτάσοφ.
Στο σημείο αυτό βεβαίως, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Ουκρανός έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Ούτε, ο Προτάσοφ δεν δείχνει να ασχολείται με το ζήτημα. Απλά, το θέμα είναι πώς η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει παρουσιάσει ακόμη επίσημα τον Προτάσοφ. Είναι να γίνει και αυτό… Όπως και να έχει δεν τίθεται ζήτημα.
Γράφουν και για εθνική Ρωσίας!Όσο και αν είναι παράδοξο, την ίδια στιγμή, που υπήρχαν τα δημοσιεύματα για τον Προτάσοφ από την Ρουμανία, τα οποία ανέφεραν για το ενδιαφέρον της ρουμανικής Στεάουα Βουκουρεστίου, υπάρχει και δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Ρωσίας, που μιλάει για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο προπονητής του Ηρακλή την εθνική ομάδα της Ρωσίας!
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «kommersant.ru» είναι αυτή που κάνει λόγο για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά, ότι ισχύει για το ζήτημα με την Στεάουα, ισχύει και σε αυτό. Ο Προτάσοφ είναι προπονητής του Ηρακλή και έχει υπογράψει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
“Το μυαλό μου στον Ηρακλή”
Τι λέει ωστόσο από την πλευρά του ο Ουκρανός; Πλήρης άγνοια δηλώνει αναφορικά με τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία και την Ρωσία. Ο Ουκρανός τεχνικός του Ηρακλή δεν έχει καμία γνώση για τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στις δυο χώρες και υπογραμμίζει ξεκάθαρα ότι είναι προπονητής του Ηρακλή. “Δεν ξέρω τίποτα. Αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο ο Ηρακλής και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Μπορεί να λένε ότι θέλουν, αλλά αυτή την στιγμή το μυαλό μου το έχω στην ομάδα μου.
Είμαι προπονητής του Ηρακλή”, τονίζει χαρακτηριστικά ο Ουκρανός. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» όπως είναι γνωστό έχει πολύ καλό όνομα στην Ρουμανία και ειδικότερα στην Στεάουα όπου είχε επιδείξει έργο. Αναφορικά με την Ρωσία ήταν στέλεχος της πρώην Σοβιετικής ένωσης και τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης. Επί της ουσίας, όμως, ο τεχνικός του Ηρακλή διαψεύδει κάθετα οποιαδήποτε τέτοια φημολογία και έχει σε προτεραιότητα να ανταποκριθεί τις δυσκολίες που υπάρχουν με την ομάδα του Ηρακλή στην νέα αγωνιστική περίοδο.
απο http://www.metrosport.gr/archives/21542

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ