-ΜΕΣΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

-ΜΕΣΙ

Βόμβα πολλών μεγαμπάϊτ από τον ΠΑΟΚ χθες το βράδυ. Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης με κίνηση “αστραπή” άρπαξε από τα χέρια των αθηναϊκών αλλά και μεγάλων ξένων συλλόγων, το μεγάλο “αστέρι” της δεκαετίας, τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, τον μεγάλο άσο, που στην φετινή σαιζόν αναδείχτηκε ο κορυφαίος νέος του πρωταθλήματος. Με μυστικότητα και προσεγμένες κινήσεις η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, με την συνδρομή και παρουσία και του Βασίλη Γκαγκάτση, έφθασε από το μεσημέρι στην Κρήτη και είχε “μαραθώνια” σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με τους μεγαλομετόχους της ομάδας της Κρήτης κ. Παπουτσάκη και Τζόρτζογλου.Οι συζητήσεις είχαν χαρακτήρα θρίλερ, αφού στα έμψυχα ανταλλάγματα υπήρχαν διαφοροποιήσεις και διαφορετικές εκτιμήσεις.Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε ποσό 1,1 εκατομμυρίων για τον παίκτη και πρόσφερε επίσης σαν ανταλλάγματα δυο από τους Μπιζέρα, Αθανασιάδη ή Βερόν.
Οι άνθρωποι του Εργοτέλη ζήτησαν τον Βαγγέλη Νάστο που ανήκει στην Ιταλική Βιτσέντζα και για να μείνει ελεύθερος από αυτήν η ομάδα του αξιώνει ποσό 200 χιλιάδων ευρώ. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει και αυτό το ποσό στον Εργοτέλη για να αποκτηθεί και ο Νάστος που αποτελούσε επιθυμία του Νίκου Καραγεωργίου, αλλά ως τα μεσάνυχτα δεν είχε ακόμα αποφασιστεί ποιος θα ήταν ο δεύτερος που θα ακολουθούσε την αντίστροφη διαδρομή με τον Κουτσιανικούλη. Αν είναι ο Τζο Μπιζέρα, που θα είναι πληρωμένος από τον ΠΑΟΚ θα πάει ως ελεύθερος για ένα χρόνο, αφού τόσο διαρκεί η σύμβαση του με τον ΠΑΟΚ. Αν είναι ο Αθανασιάδης τότε θα πάει ως δανεικός, αφού έχει ακόμα μακράς πνοής συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που κάποια στιγμή κλήθηκε στην συνάντηση των παραγόντων των δυο ομάδων, θα έρθει με τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, και θα έχει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο ετήσιων απολαβών ενώ θα τεθεί ρήτρα για την περίπτωση μεταπήδησης του σε ομάδα του εξωτερικού.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ