-ΑΝΤΕ,ΠΕΙΣΕ ΜΑΣ.... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

-ΑΝΤΕ,ΠΕΙΣΕ ΜΑΣ....

Champions League, Παράξενα
Η απίστευτη πρόβλεψη της UEFA!

Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν εισαι ελέφαντας... Η επίσημη Τσέλσι "πνέει μένεα" κατά του διαιτητή Έβρεμπο υποστηρίζοντας πως στη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα δεν καταλόγισε υπέρ της τέσσερα συνολικά πέναλτι, με τον Χίντικ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν ήθελε να πάνε δύο αγγλικές ομάδες στον τελικό της Ρώμης, και οι φωνές αυτές φαίνεται πως βρήκαν συμπαραστάτες.
Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους φίλους των "μπλε", οι οποίοι ξιφούλκησαν μέσα σε φόρουμ κατά της UEFA, έχοντας ανακαλύψει ότι το τελικό 1-1 είχε είχε προβλεφθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ώρες πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιτελικού.
Οι οπαδοί της Τσέλσι έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι μέσα από το επίσημο σάιτ είχε γίνει η σχετική πρόβλεψη, με την επισήμανση μάλιστα ότι η Μπαρτσελόνα θα ισοφάριζε προς το τέλος του ματς, ενώ από τους τέσσερις συνολικά παίκτες της Τσέλσι που "κιτρινίστηκαν" οι Ντρογκμπά, Μπάλακ και Άλεξ είχαν ήδη προβλεφθεί στη σχετική ιστοσελίδα.
"Αυτό το τεστ έχει απίστευτες ομοιότητες με το τελικό αποτέλεσμα", σχολίασε ένας φίλος των Λονδρέζων στην αγγλική "Sun", με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία από την πλευρά της να αρνείται πάντως να τοποθετηθεί δημόσια για αυτό το θέμα, που εντάσσεται στις "θεωρίες συνομωσίας" που έχουν αναπτύξει από το βράδυ της Τετάρτης και μετά οι Λονδρέζοι.
http://www.sport24.gr/html/ent/218/ent.291218.asp

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ