-Στο αποτέλεσμα μέσω της αυτογνωσίας" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

-Στο αποτέλεσμα μέσω της αυτογνωσίας"

HΑΕΚ δίνει έναν σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό από τα αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί αν θα γίνει φαβορί για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα(σε περίπτωση νίκης), αν θα διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τις ελπίδες της(αν το ντέρμπι λήξει ισόπαλο) ή αν θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες της(σε περίπτωση ήττας).
Τα δύο προηγούμενα ματς με τον ΠΑΟ έδειξαν αρχικά ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν να φοβηθούν καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία επί των αντιπάλων τους.
Αν αναλύσουμε ακόμα λίγο εκείνους τους αγώνες θα δούμε ότι αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν από την οδό της αυτογνωσίας. Κάτι που πρέπει να συνεχιστεί.
Το ματς της Κυριακής έδειξε δύο πράγματα: Ότι η ΑΕΚ δεν.. έχει περιθώρια να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, τόσο που θα επιβληθεί του αντιπάλου της με την ποιότητα, αλλά και ότι διατηρεί η φανέλα της ένα ειδικό βάρος. Τώρα καλείται να παίξει με μία άλλη ιστορική ομάδα –στο δικό της μέγεθος πλέον- και μάλιστα με ορισμένα εξτρά προβλήματα σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Προβλήματα που αφορούν την αμυντική γραμμή της ομάδας η οποία έχει στα αριστερά έναν κεντρικό αμυντικό, ενώ λείπει ο Κυργιάκος, ποδοσφαιριστής που προσθέτει πόντους στον μαχητικό χαρακτήρα της ομάδας. Όταν λοιπόν λέω ότι το αποτέλεσμα θα έρθει μέσω της αυτογνωσίας εννοώ ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας πρέπει να κατεβούν με σκοπό αρχικά να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους.
Το πάθος και η μαχητικότητα είναι στοιχεία που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα κι εκεί πρέπει να κατευθυνθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι οι «κιτρινόμαυροι» συνθέτουν ένα σύνολο πιο ανθεκτικό στις μάχες από την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Αν λοιπόν δείξουν από ότι είναι διατεθειμένοι όχι μόνο να ιδρώσουν αλλά και να… ματώσουν, τότε μπορούν να φύγουνμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Όσο γι’ αυτούς που μιλούν για ένα εύκολο απόγευμα του Παναθηναϊκού , δεν νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω εγώ. Άλλοι είναι αρμόδιοι.
apo zizanio21 Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com έγιναν μετατροπές δημ/σης χώρου

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ