-Λάμπρο....σε ζητούν οι πρώην... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

-Λάμπρο....σε ζητούν οι πρώην...

Ας μείνει κλειστό το κουτί της Πανδώρας...
Ελπίζουμε να έχεις ήδη καταλάβει πολύ καλά, Λάμπρο Σκόρδα, ότι οι διαφορές μας είναι πια χαώδεις. Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις τα θέματα του ΑΡΗ αλλά και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείς τον Σύλλογο, δεν έχει καμία σχέση με τις απόψεις που έχουμε για την ομάδα μαςΗ θέση μας απέναντί σου είναι ξεκάθαρη, απόλυτη, δηλωμένη.
Δεν εκφράζεις πλέον τα όνειρά μας γιατί θολώνεις το όραμά μας για τον ΑΡΗ.
Δεν μας εμπνέεις εμπιστοσύνη γιατί έχεις χάσει την πίστη σου και έχεις βάλει όριο στις φιλοδοξίες του ΑΡΗ. Κινείσαι πλέον αντίθετα μ’ εμάς, Λάμπρο Σκόρδα, αναβιώνοντας σιχαμένα φαντάσματα του παρελθόντος, γλύφοντας εκεί που κάποτε έφτυνες (και σε έφτυναν).
Λοξοδρομώντας απομακρύνεσαι από τον ενιαίο ΑΡΗ, αφαιρείς πλέον κομμάτια από το οικοδόμημα που με κόπο και κόπο, αγώνες και αγώνες, θυσίες και θυσίες, χτίσαμε όλοι, με πρώτο μεταξύ ίσων εσένα και ορκισμένους συνοδοιπόρους εμάς.
Χαμηλώνεις τα μάτια όταν συναντιόμαστε, Λάμπρο Σκόρδα, φωνάζεις και βρίζεις γιατί είσαι και αισθάνεσαι ηθικά ένοχος, γιατί δεν έχεις τίποτα ουσιαστικό να πεις. Δεν έχεις τη στήριξη μας Λάμπρο Σκόρδα.
Το ξαναλέμε με δυνατή φωνή. Μας πρόδωσες Λάμπρο Σκόρδα και τώρα λασπολογείς εναντίον μας σε καφενεία και …μυστικά δείπνα.Η απόφαση να διχάσεις την Αρειανή οικογένεια είναι καθαρά δική σου.
Η ζωή είναι μεγαλόψυχη μαζί σου και σου δίνει μια ακόμη, τελευταία ευκαιρία, να αποδείξεις ότι μπορείς να υπερνικήσεις τον εγωισμό σου, ότι μπορείς να επιβληθείς στον κακό σου εαυτό. Έχεις το βάρος της ευθύνης της τελικής επιλογής. Μην ανοίγεις το κουτί της Πανδώρας!Οφείλουμε να σου ξεκαθαρίσουμε, πρώην συνοδοιπόρε, ότι o αγώνας μας για την καταξίωση του ΑΡΗ ήταν και θα είναι ανελέητος, συνεχής και προπάντων ασυμβίβαστος.
Και για την επίτευξη των στόχων του ΑΡΗ η ενότητα είναι προαπαιτούμενο. Μη τραβάς το σκοινί, γιατί η άλλη του άκρη είναι δεμένη στα όνειρα, στους αγώνες, στην ιδεολογία, στο άσβεστο πάθος μας, στην υπόσχεση που δώσαμε στους εαυτούς μας εδώ και χρόνια και στην υποχρέωση που εκ των πραγμάτων έχουμε απέναντι στον ΑΡΗ.
Απομακρύνσου...
Η μοναδική πράξη ευθύνης που μπορούμε πλέον να σου αναγνωρίσουμε. Έχοντας την ευθύνη της τελικής επιλογής, ελπίζουμε να λειτουργήσεις με βάση τη λογική και όχι τον εγωισμό. Έχεις την ευκαιρία να διασώσεις και να διασωθείς…
κείμενο-φωτογραφία http://super3.gr/main.asp

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ