-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ!

Αδέρφια μου...
Ο Κετσπάγια ήρθε στο ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ και εδώ τελειώνουν όλα!
Είναι πλέον προπονητής μας και τον στηρίζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τον έφερες πρόεδρε, επιλογή δική σου ήταν, το ρίσκο δικό σου εσύ θα τα ακούσεις αν κάτι παει στραβά και η τσεπούλα σου θα πονέσει αν δεν περάσουμε στους ομίλου του Τσαμπιονς Λινγκ. Και χάσουμε και φέτος τα "φράγκα" που χάθηκαν πέρυσι και τα πήρε ο Βάζελος. Αλλά για να πάει καλά ο Κετσπάγια ή ο κάθε προπονητής που θα έπαιρνες πρόεδρε θέλει παίχτες καλούς στις θέσεις που πονάει η ομάδα. Τουλάχιστον 4 με 5 παιχταράδες θέλουμε ακόμα.
Γι' αυτό αδέρφια δεν θέλω να ξανακούσω τίποτε για τον Κετσπάγια, θέλω να αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Του δόθηκε μια ευκαιρία να κάνει καριέρα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ και θα κάνει ότι μπορεί γι' αυτό. Εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε γιατί έτσι κάνουμε κακό στην ομάδα και φυσικά στον ίδιο μας τον εαυτό. (Κομμένα τα περί Κετσπάγια - τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!)
Το μόνο που μπορούμε ακόμα να φωνάζουμε και να απαιτούμε είναι ΠΑΙΧΤΕΣ!!! καλούς παίχτες ουσίας, θέλει ο Θρύλος μας και πρόεδρε θα σε ζαλίζουμε καθημερινά μέχρι να δούμε τις σωστές κινήσεις να γίνονται. Γιατί πρόεδρε αν δεν γίνουν ούτε ο προπονητής δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλεία που πρέπει, όλοι ξέρουμε και βλέπουμε ότι αν πάρουμε πέντε καλούς παίχτες η ομάδα δυναμώνει και περνάει πολύ άνετα στους ομίλους, μόνο η ατυχία θα μας πετάξει έξω. Πρόεδρε αυτό το ξέρεις κι εσύ και το θέλεις πολύ γιατί πολύ απλά, περνάμε στους ομίλους, βγαίνεις μάγκας με τον Κετσπάγια και μας "τουμπεκιάζεις" όλους, παίρνουμε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λινγκ που δεν είναι και λίγα... αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να επενδύσεις σωστά. Πράγμα που ακόμη δεν βλέπω και αγχώνομαι. Δεν θα μπερδέψω τα πράγματα με διάφορα που ακούω και που δεν επιτρέπονται να γίνονται από σένα.
Αλλά επειδή αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας περισσότερο κι από την ίδια μου τη ζωή, περιμένω, κάνω υπομονή και ελπίζω πως θα κάνεις αυτό που πρέπει πρόεδρε και δεν θα τα σκατώσεις. Έξυπνος είσαι, γι' αυτό κάνω υπομονή κι εγώ όπως και όλος ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ.(Πρόεδρε χώσε φράγκα κάνε το Θρύλο μάγκα. Τίποτε άλλο δεν σου λέω μπορείς να το κάνεις και απαιτούμε να το κάνεις για το καλό όλων μας).

έγινε μόνο ορθογραφικός έλεγχος

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ