-Οι καλοί και οι κακοί - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

-Οι καλοί και οι κακοί

Σαφέστατα πρόκειται για μια κακή πενταετία για την ΑΕΚ. Μπορεί η ομάδα να διασώθηκε αφού μπήκε σε πρόγραμμα εξυγίανσης και να διακανονίστηκαν τα χρέη της μέχρι και τελευταίου ευρώ, ωστόσο οι τίτλοι που δεν ήρθαν τόσο γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν ανταγωνιστική όσο και γιατί ήταν "εκτός παρασκηνίου" στέρησαν σε όλους από κάτι..-Στην ΑΕΚ τίτλους-Στη διοίκηση χρήματα-Και στον κόσμο ικανοποίησηΟ Ντέμης Νικολαΐδης χτυπήθηκε και εξακολουθεί να δέχεται χτυπήματα "κάτω από τη μέση", χρεώθηκε ευθύνη που ποτέ δεν του άνηκε.
Ο Ντέμης από μοναδικός άνθρωπος που θέλησε να μπει και να βοηθήσει την ΑΕΚ από την καταστροφή βρέθηκε ως ο άνθρωπος που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στην ιστορία της ομάδας.
Κάθε επιχειρηματική του κίνηση ακόμα και τώρα που δεν είναι στην ΑΕΚ θεωρείται πονηρή και σκόπιμη.Συγκεκριμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να πριονίζουν το προφίλ του γιατί έτσι θα δημιουργήσουν μια νέα ελπίδα για κάτι καινούργιο κάτι μεγαλύτερο από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η κίνηση του, το 2004.Σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι που καλλιέργησαν τις μεγάλες προσδοκίες για την "ΑΕΚ του Ντέμη"..(υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις), σχεδόν οι ίδιοι είναι που ακόμα και σήμερα θάβουν κάθε μέρα ότι καλό προσπάθησε να δημιουργήσει.
Οι λόγοι πλέον γνωστοί.., ο Ντέμης δεν ήθελε να ελέγχεται από κανέναν πόσο μάλλον από τους δημοσιογράφους. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι κατάφεραν να ανακόψουν όλη αυτή την παρόρμηση του κόσμου και την αφοσίωση του στην ΑΕΚ με τα αλλεπάλληλα εξοντωτικά πρωτοσέλιδα τους και την παραπληροφόρηση.Οδήγησαν έναν άνθρωπο που ήξερε το ποδόσφαιρο όσο λίγοι.. να κάνει ακόμα και απλά ποδοσφαιρικά λάθη.. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν είχε παρασκηνιακά στηρίγματα, ούτε γνώσεις παραγοντισμού και κλίκας..Μετά και από το τέλος του Ντέμη στη διοίκηση της ομάδας, θα έπρεπε να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθεια και αφού αυτή η λύση δεν ερχόταν από έξω (όπως τελικά δεν ήρθε) θα έπρεπε οι "συμμέτοχοι" να βρουν τη λύση.
Μια λύση που αναζητήθηκε σε αρκετά πρόσωπα μέχρι να φτάσουμε στο τώρα και τον κ.Θανόπουλο..Προχθές μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος τα είπαν όλα.. δυστυχώς "αρκετοί.." οι ίδιοι που έφαγαν τον Ντέμη δηλαδή.. περίμεναν να ακούσουν άλλα πράγματα αλλά δεν έγινε όπως τα υπολόγιζαν και δυσαρεστήθηκαν πάρα πολύ.Οι μέτοχοι δυστυχώς γι' αυτούς.. είναι εδώ και είναι στο χέρι του κάθε ΑΕΚτζή να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και δεν έχει καμία σχέση με "χοχοχο" και "πολυκοτερικούς"..Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, όσοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας δεν είναι ΑΕΚ ..Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα.., αν δεν θέλουμε όλοι να τα αλλάξουμε.. αυτό είναι διαφορετικό!Δεν χρειάζονται "μάγκικες φυσιογνωμίες" για να πάμε μπροστά, οι μάγκες φαίνονται εκεί που οι άλλοι κρύβονται..Η ΑΕΚ φέτος δεν πέφτει Δ’ Εθνική όπως το 2004.. αλλά εμείς δεν θα κάτσουμε σπίτι μας, θα είμαστε πάλι εκεί.
ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ... ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ(απλά επειδή αναδημοσιεύτηκε στο aektzis.gr... το βάζουμε. Είναι γρήγοροι αυτοί εκεί τελικά..!)Σαφέστατα πρόκειται για μια κακή πενταετία για την ΑΕΚ. Μπορεί η ομάδα να διασώθηκε αφού μπήκε σε πρόγραμμα εξυγίανσης και να διακανονίστηκαν τα χρέη της μέχρι και τελευταίου ευρώ, ωστόσο οι τίτλοι που δεν ήρθαν τόσο γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν ανταγωνιστική όσο και γιατί ήταν "εκτός παρασκηνίου" στέρησαν σε όλους από κάτι..-Στην ΑΕΚ τίτλους-Στη διοίκηση χρήματα-Και στον κόσμο ικανοποίησηΟ Ντέμης Νικολαΐδης χτυπήθηκε και εξακολουθεί να δέχεται χτυπήματα "κάτω από τη μέση", χρεώθηκε ευθύνη που ποτέ δεν του άνηκε. Ο Ντέμης από μοναδικός άνθρωπος που θέλησε να μπει και να βοηθήσει την ΑΕΚ από την καταστροφή βρέθηκε ως ο άνθρωπος που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στην ιστορία της ομάδας.Κάθε επιχειρηματική του κίνηση ακόμα και τώρα που δεν είναι στην ΑΕΚ θεωρείται πονηρή και σκόπιμη.Συγκεκριμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να πριονίζουν το προφίλ του γιατί έτσι θα δημιουργήσουν μια νέα ελπίδα για κάτι καινούργιο κάτι μεγαλύτερο από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η κίνηση του, το 2004.Στην Ελλάδα ζούμε και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, είναι δύσκολο να κρυφτείς μέσα σε μια τόσο μικρή πιάτσα.., σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι που καλλιέργησαν τις μεγάλες προσδοκίες για την "ΑΕΚ του Ντέμη".., σχεδόν οι ίδιοι είναι που ακόμα και σήμερα θάβουν κάθε μέρα ότι καλό προσπάθησε να δημιουργήσει.
Τους λόγους μην τους ψάχνετε και πάρα πολύ.., ο Ντέμης δεν ήθελε να ελέγχεται από κανέναν πόσο μάλλον από τους δημοσιογράφους. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι κατάφεραν να ανακόψουν όλη αυτή την παρόρμηση του κόσμου και τη συστράτευση στην ΑΕΚ με τα αλλεπάλληλα εξοντωτικά πρωτοσέλιδα τους και την παραπληροφόρηση.Οδήγησαν έναν άνθρωπο που ήξερε το ποδόσφαιρο από "πρώτο χέρι" αλλά δεν είχε παρασκηνιακά στηρίγματα, ούτε γνώσεις παραγοντισμού και κλίκας να κάνει ακόμα και απλά ποδοσφαιρικά λάθη και επιλογές που στοίχησαν οικονομικά στην ομάδα, που όμως ποτέ δεν θα χρεωθεί η ΑΕΚ ως "προίκα" αλλά θα τα κουβαλούν οι μέτοχοι..
Μετά και από το φάγωμα του Ντέμη θα έπρεπε να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθεια και αφού αυτή η λύση δεν ερχόταν από έξω θα έπρεπε οι συμμέτοχοι να βρουν τη λύση. Μια λύση που αναζητήθηκε σε αρκετά πρόσωπα μέχρι να φτάσουμε στο τώρα και τον Θανόπουλο..Προχθές μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος τα είπαν όλα.. δυστυχώς πολλοί.. οι ίδιοι που έφαγαν τον Ντέμη δηλαδή.. περίμεναν να ακούσουν άλλα πράγματα αλλά δεν έγινε όπως τα υπολόγιζαν και δυσαρεστήθηκαν πάρα πολύ.Οι μέτοχοι είναι εδώ και είναι στο χέρι του κάθε ΑΕΚτζή να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και δεν έχει καμία σχέση με "χοχοχο" και "πολυκοτερικούς"..Όσοι εξακολουθούν να βλέπουν φαντάσματα.. να φοράνε Σταυρό και όσοι θέλουν το κακό της ΑΕΚ ας κάτσουν σπίτι τους.Όσο για τον Νικολάου, θα πούμε ότι έχουμε πει και για τον Χατζή στο μπάσκετ ή και για τον Μπάγεβιτς..Θέλετε μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσετε ότι είστε ΑΕΚ γιατί φορέσατε λάθος φανέλες κάποια στιγμή στη ζωή σας, μέχρι να γίνει αυτό αφήστε τις μεγάλες απόψεις για τους περισσότερο ΑΕΚτζήδες.
Δεν θα κρίνουμε το περιεχόμενο των δηλώσεων κανενός κ.Νικολάου όχι επειδή δεν ξέρουμε αλλά επειδή ξέρουμε και πραγματικά, μας συμφέρει να μιλήσουμε αλλά δεν θα το κάνουμε.Όσοι δεν θέλουν να είναι μέσα στην ΑΕΚ ας φύγουν τώρα και όχι μετά. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ομοψυχία και δυστυχώς κάποιοι επιδιώκουν το αντίθετο εδώ και χρόνια.Δεν θέλουμε να επανέλθουμε στο θέμα. Η επόμενη φορά που θα γίνει θα συντρέχει σοβαρός λόγος και θα ξεβρακώσουμε κόσμο. Δεν απειλούμε αλλά θα γίνει και όχι από εδώ που μας διαβάζουν μόνο 1500 άτομα αλλά σε άλλο blog.. το γνωστό.. εκεί θα τα στείλουμε.
Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, υπάρχουμε όλοι εμείς, εσύ και εγώ..Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα με αυτή τη φιλοσοφία.
Δεν χρειάζονται μάγκες στην εξωτερική εμφάνιση, οι μάγκες φαίνονται όταν μπαίνουν μπροστά όταν οι άλλοι κρύβονται. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά μεγάλες πράξεις.Η ΑΕΚ φέτος δεν πέφτει Δ’ Εθνική όπως το 2004.. αλλά εμείς δεν θα κάτσουμε σπίτι μας, θα είμαστε πάλι εκεί.

Αναρτήθηκε από zizanio-21-blogteam

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ