-Σκαρτάδος: «Στόχος του ΠΑΟΚ του χρόνου το Champions League» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

-Σκαρτάδος: «Στόχος του ΠΑΟΚ του χρόνου το Champions League»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την ομάδα του «Δικεφάλου» είπε ότι: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι ο… νικητής των μεταγραφών. Έκανε πέντε-έξι μεταγραφές εντεκάδας και θα ενισχύσουν τον στόχο που σύμφωνα με την δική μου άποψη πρέπει να είναι η έξοδος στο Champions League. Πήρε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδος, τον Κουτσιανικούλη, πήρε έναν έμπειρο αμυντικό όπως ο Τσιρίλο, ενώ και οι Φωτάκης-Παπάζογλου θα βοηθήσουν σημαντικά».
Για τον Κουτσιανικούλη είπε: «Ίσως το μόνο αρνητικό για τον Κουτσιανικούλη είναι η πίεση του κόσμου, γιατί περιμένουν πολλά απ’ αυτόν. Αν μπορέσει να το αντέξει θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει έναν πολύ καλό βασικό κορμό και προσθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν. Και να μην κάνει μία μεταγραφή ''μεγάλου ονόματος'', ο κόσμος θα ανταποκριθεί» ενώ κλείνοντας είπε:
«Μετά την καλή χρονιά που είχε φέτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πρέπει να βάλει στόχο μία από τις δύο πρώτες θέσεις».
http://www.metrosport.gr/archives/23550 -φωτο www.sport24.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ