-LUFC HELLENIC BRANCH - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

-LUFC HELLENIC BRANCH

Παιδιά το κλαμπ έκλεισε 10 ολόκληρα χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, αγώνων και προσπαθειών στο όνομα της LEEDS UTD .To 1999 όμως ήταν στον 20ο αι και το 2009 στον 21ο αι.Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που δίνει η υποχρέωση για νέο Δ. Σ (σύμφωνα με το καταστατικό γίνετε κάθε 2 χρόνια, Ιούνη)αποφασίσαμε ο Φώτης και εγώ να μην είμαστε υποψήφιοι στο επόμενο τουλάχιστον ΔΣ.
Καταλαβαίνετε ότι αν διατηρούμε συνέχεια σημαντικές θέσεις και ιδίως εάν έχουμε μία ζωή τον ίδιο πρόεδρο θα θεωρηθούμε απολυταρχικό καθεστώς

.Ακόμα πιστεύουμε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν διάθεση να προσφέρουν με το δικό τους όμως όραμα που ίσως δεν το έκαναν έως τώρα σεβόμενοι το υπάρχων καθεστώς.Όποιος θέλει λοιπόν να είναι στο νέο Δ.Σ να επικοινωνήσει με τον Φώτη ο οποίος θα είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια.Διαδικαστικά τώρα, μίλησα με τον Φώτη τον Αντώνη τον Κώστα και θα μιλήσω με την Μαρία και τον Σπύρο.
Προσπάθησα και για Περικλή, θα τον βρει ο Φώτης όπως και τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη. Καταλαβαίνετε όλοι ότι μετά την δεκαετή παραμονή της προεδρίας στην Θεσσαλονίκη και σε ένα μόνο άτομο(όσο σεβασμό και εάν χρίζει η προσφορά του) ,από ένα Πανελλήνιο κλαμπ που σέβεται τον εαυτό του ,αρμόζει να αλλάξει τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια η έδρα και να δοθεί η προεδρία στην Αθήνα.
Σκεφτόμενος ενωτικά αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος για την προεδρία ή κάποια άλλη θέση και να ακολουθήσω τον Φώτη στην συλλογιστική του για τα επόμενα 2 χρόνια μιας και δεν θα βοηθούσε τώρα η συνέχιση της προεδρίας στην Θεσσαλονίκη.
Το κλαμπ, απολογιστικά (και πάντα με συνάρτηση την πορεία της ομάδας) είναι σε άριστη κατάσταση, οικονομικά καθαρό, νομικά και ουσιαστικά έγκυρο ,με καθορισμένους χώρους προβολής των αγώνων της ομάδας σε κάθε πόλη.Θέλουμε νέες ιδέες, προτάσεις τακτικές. Οι προτάσεις του Γιάννη στην Θεσσαλονίκη για μαζώξεις σύσφιξης σχέσεων κάτι που εμείς το φοβόμασταν ότι δεν θα πετύχει αλλά τελικά είχε τεράστια επιτυχία συνηγορεί ακόμα περισσότερο σε αυτό.(Ακόμα και οι ιδέες του Σπύρου)
Παιδιά, ξέρουμε ότι υπάρχει τεράστια δυναμική ,πάρτε την ευκαιρία και δημιουργήστε. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, μία οικογένεια είμαστε , οι ρήξεις που είχαμε στο παρελθόν ήταν ελάχιστες ως ανύπαρκτες και όλοι θα συνεχίσουμε ενωτικά.
LEEDS UNITED και όποιος μπορεί στην Αγγλία κοντά στην ομάδα.
χάρης Γκουγκουλίτσας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ www.lufchellas.tk

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ