-paok - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

-paok

Ο Γκαγκάτσης μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κάτοχος του 12,5 % των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) ο Βασίλης Γκαγκάτσης.Ο Γκαγκάτσης πήρε το ποσοστό που κατείχε ο Βιολίδης, ο οποίος ως αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, δεν δικαιούται να κατέχει μετοχές.Ο Γκαγκάτσης δεν πήρε όμως μόνο το ποσοστό του Βιολίδη, αλλά και του Μανδρινού.

Έτσι έφτασε στο 12,5%.Προσωπικά το θεωρώ τεράστιο πισωγύρισμα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και αν θέλετε και ολίσθημα του Θοδωρή που έχει θολώσει στο θέμα λόγω της κουμπαριάς του με το Γκαγκάτση. Και απαιτώ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο για την μεταβίβαση των μετοχών, μιας και α) μιλάμε για το 1/8 των μετοχών του ΠΑΟΚ και β) μιλάμε ότι έγινε τσάμπα, τη στιγμή κατά την οποία εμείς, ο Λαός του ΠΑΟΚ, βάλαμε από το υστέρημά μας λεφτά για να γίνουμε μέτοχοι στον ΠΑΟΚ. Αν ήθελε μετοχές ο Γκαγκάτσης, ας έβαζε και εκείνος λεφτά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟΚ.

Το είχα ξαναπεί, ότι δεν τρελαίνομαι για την έλευση Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω σε τι θα μας ωφελήσει.

Και συμπληρώνω ότι προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω τον Γκαγκάτση να αναλαμβάνει πόστα στον ΠΑΟΚ, να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στη Super League (όπως έκανε χτες), όταν πριν μόλις 3 μήνες ήταν αγκαλίτσα με τον θείο Crocus στη σφαγή του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη κι όταν επί πολλά χρόνια στήριζε το σάπιο κατεστημένο του θείου.

Πιστεύω τελικά ότι ο Γκαγκάτσης μόνο κακό μπορεί να κάνει στην εικόνα του ΠΑΟΚ και αυτό γιατί δεν πρεσβεύει τις αξίες του ΠΑΟΚ. Δεν πρεσβεύει την περηφάνια, την ντομπροσύνη, την αγνότητα και την καθαρότητα του ΠΑΟΚ, είναι κομμάτι του σάπιου κατεστημένου, κι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το κατεστημένο. Ίσα-ίσα ήταν πάντα κόντρα στο κατεστημένο

.Άντε να μαζέψεις τώρα τα ερπετά που τόσο χρόνια μας λέγαν (αδίκως) γκαγκατσοομάδα...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ