-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ 1-2 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ 1-2

Βαλερέγκα - ΠΑΟΚ 1-2 χτες 30/07/2009 για τα προκριματικά του Europa LeagueΤις βάσεις για την πρόκριση στα play off του Europa League έβαλε χθες ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 1-2 στο Όσλο την κυπελλούχο Νορβηγίας.
Μπορούμε πρακτικά να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ ήδη προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, αφού φαντάζει αδύνατο να χάσουμε με 2 γκολ από μια ομάδα που μας έκανε όλο κι όλο 1-2 φάσεις σε όλο τον αγώνα.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τηλεοπτικά το παιχνίδι, αλλά το άκουσα από το ραδιόφωνο.
Η εικόνα που έχω είναι ότι μπήκαμε λίγο μουδιασμένα κι έως το 15-20 τον έλεγχο του αγώνα τον είχανε οι Νορβηγοί. Μετά πήραμε τα ηνία του αγώνα, πετύχαμε 2 πολύ όμορφα γκολ (αυτά τα είδα), δεχτήκαμε όμως ένα από στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι τον έλεγχο, αλλά πρακτικά από το 60' και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Ευκαιρίες για τρίτο γκολ υπήρξαν κυρίως με τον Αναστασάκο και το Φωτάκη, αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε.
Η ομάδα παρουσιάστηκε λοιπόν πανέτοιμη τη στιγμή που έπρεπε, έδειξε ωριμότητα και σοβαρότητα και καλείται την επόμενη εβδομάδα να σφραγίσει πανηγυρικά την πρόκριση στην κατάμεστη Τούμπα. Μοναδικό μελανό σημείο του χτεσινού αγώνα, ο τραυματισμός του Μουσλίμοβιτς στη φάση του γκολ, όπου ο αμυντικός τον κλαδεύει στο γόνατο αφού έχει σουτάρει ο Μούσλι...
Ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του παίκτη μας.Η ρεβάνς είναι στις 06/08/2009 στις 21.45 στην Τούμπα.
Οι συνθέσεις: ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Πέρκινς, Χάγκεν (59' Σινγκ), Στόρμπεκ, Νούρι, Φουενμάγιορ, Λι (46' Φελά), Άντρεσεν, Χέσταντ, Ζάγιτς, Μοχ. Αμπντελαουί (75' Μπέρε), ΣέτερνεςΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (64' Φιλομένο), Σορλέν (85' Μαλεζάς), Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς (39' Αναστασάκος)ΓΚΟΛ: 42' Στόρμπεκ - 31' Λίνο, 37' ΜουσλίμοβιτςΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζάγιτς - ΤσιρίλοΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξάντρου Ντεακόνου (Ρουμανία)
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ