-Φιλική νίκη επί της AS BARI με 2-1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

-Φιλική νίκη επί της AS BARI με 2-1

Με νίκη ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ τις φιλικές αναμετρήσεις στην Ιταλία. Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο επικράτησε με 2-1 της AS BARI στο προπονητικό κέντρο της Valridanna όπου προετοιμάζονται οι Ιταλοί. Ο Ιομάρ Μαζίνιο χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 17΄με τον Μπαρέτο, ο οποίος μετά από σέντρα του Αλβάρεζ από τα δεξιά και το γλίστρημα του Γιάχιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχάλη Σηφάκη. Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις. Στο 20΄ όταν μετά από κόρνερ του Κάλβο και κόντρα στους Ιταλούς αμυντικούς η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά και στο 43΄όταν μετά από σέντρα του Αραβίδη και ωραίο γυριστό σουτ του Κάμπορα ο Ιταλός γκολκίπερ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα αρχικά στο 55΄ να ισοφαρίσει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο Γκρατσιάν που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της Μπάρι. Ο ΑΡΗΣ που δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Ιταλούς τελικά πήρε τη νίκη στο 83, όταν ο Ναφτί έστρωσε την μπάλα στον Ρομπέρζ που με εξαιρετικό σουτ 25 μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα της Μπάρι για να γίνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΠΑΡΙ: Ζιλέ, Παρίζι, Ρανότσια, Μπονούτσι, Μασιέλο Α., Αλβάρεζ, Γκάτσι, Πάρο, Κουτούζοφ, Ρόμαν, Μπαρέτο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παντέλι, Στελίνι, Ντιβέζι, Ρίβας, Αλεγκρίτι, Μασιέλο Σ. και Καρόμπιο.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Μπατιόν, Γκαρσία, Κάλβο, Αραβίδης, Κόκε, Κάμπορα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πιοβεζάν, Αράνο, Ρομπέρζ, Νασούτι, Βανγκέλι (65’ Φλάβιο), Ρόβας, Ναφτί, Χαβίτο, Ντέιλι, Γκρασιάν, Λαμπριάκος.
*Μετά από σχετικό αίτημα των Ιταλών το παιχνίδι με την AC SIENA το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Bolzano στις 17:00 τοπική ώρα, αντί για τις 19:00 που αρχικά είχε συμφωνηθεί.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ