-Μέσα στη βδομάδα "φτιάχνεται" η ομάδα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

-Μέσα στη βδομάδα "φτιάχνεται" η ομάδα

31 ποδοσφαιριστές είναι πολλοί για το ρόστερ μιας ομάδας. Είναι ανέφικτο να αξιοποιηθούν όλοι στη διάρκεια της χρονιάς και είναι άδικο και για τους ποδοσφαιριστές (να μην παίρνουν ευκαιρίες) αλλά και για την ομάδα (να πληρώνει συμβόλαια).
Το επόμενο δεκαήμερο ξεκαθαρίζουν όλα ή σχεδόν όλα. Λεονάρντο και Σειταρίδης(;) ή Λεονάρντο και δεξί μπακ εκκρεμούν ακόμα..
Το θέμα του Εντίνιο όπως διαβάζουμε "κολλάει" και ο παίχτης πρέπει να βρει σύντομα πρόταση αλλιώς θα πρέπει να επιστρέψει στην ΑΕΚ αφού εξακολουθεί και πληρώνεται κανονικά.
Υπάρχει νότα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας (βέβαια.. κάθε χρόνο συμβαίνει αυτό..) ωστόσο η αλήθεια είναι ότι με την παρουσία του Ντούσαν (που μπορεί ως άνθρωπος να μας τα χαλάει πολύ, αλλά ως προπονητής μετράει..)
η ΑΕΚ κινείται πιο μεθοδικά στην προετοιμασία της και όλοι ευχόμαστε η ομάδα να καταφέρει να "σπάσει" φέτος το "μονοπώλιο"..Όχι δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με την δεύτερη θέση, αυτό είναι αλήθεια.Δεύτεροι έχουμε βγει πολλές φορές. Η πρώτη θέση μας λείπει.(Η εικόνα είναι του φίλου μας του Γιάννη που ευχόμαστε να περνάει καλά..!
zizanio21.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ