-Συνάντηση του ΔΣ της ΠΑΕ με τον Σύλλογο Βετεράνων - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

-Συνάντηση του ΔΣ της ΠΑΕ με τον Σύλλογο Βετεράνων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αντιπροσωπεία του συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ομάδας.Από την πλευρα του ΔΣ της ΠΑΕ παρόντες ήταν οι κ.κ. Αθανασιάδης, Σαρρής, Παπαδόπουλος και Μπεκιάρης, ενώ τους Βετεράνους εκπροσώπησαν οι κ.κ. Βένος, Δράμπης, Γούναρης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.
ΟΣύλλογος βετεράνων θα αγοράσει 20 εισιτήρια διαρκείας στα πέταλα του Κλ. Βκελίδης τα οποία και θα διανείμει σε φίλους της ομάδας, ενώ παράλληλα εξεδήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει μέσω χορηγιών τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ.

υπενθυμίζουμε γιατα εισιτήρια διαρκείας
ΘΥΡΕΣ 1 – 3: 190 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 2: 320 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 9: 450 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 7: 800 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου. Επίσης περιλαμβάνονται στην τιμή από τα κυλικεία σάντουιτς, καφές ή αναψυκτικό.
VIP: 2500 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν φαγητό, ποτό και καφές από το μπαρ στην κερκίδα των VIP.
ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ6 ΑΤΟΜΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ8 ΑΤΟΜΩΝ 30.000 ΕΥΡΩΣτην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται catering (φαγητό, ποτά, καφές) με αποκλειστικό σέρβις.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι φίλαθλοι του Αρη που κατοικούν σε απόσταση άνω των 150 χλμ. από την Θεσσαλονίκη θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η είσοδος για παιδιά έως και 12 ετών είναι ελεύθερη, εκτός των θυρών 7, 9 και VIPS. Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας στο πρώτο παιδί και 75% στο δεύτερο. Στις Θύρες 7 και 9 θα υπάρχει μεμονωμένο παιδικό εισιτήριο που θα κοστίζει 25 και 15 ευρώ αντίστοιχα.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που αυτή την στιγμή τυχαίνει να είναι άνεργοι θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που είναι φοιτητές θα έχουν έκπτωση 15% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Εχουν προβλεφθεί εταιρικά εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με έκδοση σχετικού τιμολογίου.
Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με τις πιστωτικές κάρτες VISA των τραπεζων: Εθνικής, Ατε, Εγνατία, Κύπρου, Γενική, Millenium, Interamerican, Αττικής, Aspis, Abn Amro, Eυρωπαική Λαική, Ελληνικά Τράπεζα, Barclays, Hsbc, Pro bank,Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς, Πανελλήνια Τράπεζα, Λαική.
Επίσης ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες Mastercard των τραπεζών: Εθνική, ΑΤΕ, Γενική, Εμπορική, Πειραιώς, MIllenium, Κύπρου,Hsbc.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30.2310.313490
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - με δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
* Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS MEGASTORE (Θύρες 1,2,3) και το ARIS MOBILE (7,9,VIP). Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδι και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Παρασκευή (22.05.2009 )* Για τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ισχύουν ειδικές τιμές (www.arismembers.gr)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ