-Αρης και δεν είστε καλάαααα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

-Αρης και δεν είστε καλάαααα!

--->Τους άνοιξε τα μάτια ο ΑΡΗΣ στην Αθήνα και η Αεκ θα παίξει και αυτή φιλικό με την Μπόκα, τρείς μέρες μετά απο εμάς. Καμιά 900.000 ευρώ δεν θα πάρει σύνολο η Μπόκα απο το μίνι τουρνέ της στην Ελλάδα. Εμ, έτσι είναι, αν το ταμείο είναι μείον πως να μην αποδεχτείς και δεύτερο φιλικό.
--->Ο Γκαρσία λέτε να ψάχνει συγκάτοικο για το δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Β. Ιταλία τις επόμενες μέρες;; Θα δείξει.....
--->Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα ο Νάτσο στους αποσταλμένους που καλύπτουν την προετοιμασία του ΑΡΗ για να διαψεύσει τα δημοσιεύματα απο την Βολιβία που τον θέλουν να φεύγει απο τον ΑΡΗ. Αλλά η οδηγία λέει απο το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ήταν να μην δημοσιευτεί τίποτα σήμερα αλλά στις αυριανές εφημερίδες. Μάλιστα.
--->Εντάξει θα μου πείτε φιλικά είναι μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Απλά μια παρατήρηση ρε φίλε να κάνω. Βλέποντας τις αρχικές 11άδες του συμπολίτη στα δύο τελευταία δυνατά φιλικά που έδωσε, έψαχνα απεγνωσμένα να βρώ έναν Έλληνα βρε παιδάκι μου..... Όχι τίποτα άλλο, απλά θυμάμαι πέρσι που πέσανε όλοι να φάνε τον ΑΡΗ που δεν είχε Έλληνες στην 11άδα του. Αλλά άν με λένε Ρίζο όπως θέλω τα γυρίζω.
--->Καθυστερούνε και αυτά τα φιλικά του ΑΡΗ, 22 Ιουλίου το πρώτο φιλικό με την Μπάρι. Μας βλέπω να ψάχνουμε κάνα δορυφορικό κανάλι γιατί αν περιμένουμε απο τα ντόπια κανάλια, καληνύχτα μας.
--->Μια τελευταία πινελιά, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μαζίνιο, έμεινε για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Ολόκληρη πινακοθήκη θα είχαμε ζωγραφίσει απο τότε. Ξέρω, ξέρω το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά έλα μου που ο οπαδός είναι ανυπόμονος. Για «μπάμ» ακούμε, μπάμ θα κάνουμε εμείς σε λίγο απο την ζέστη. Κάτι καλό ετοιμάζει ο Κόντης. Λέτε να έφερε κανα νέο απο το ταξίδι του στην Ισπανία;;;
--->Φιλικά δεν παίζει ο ΑΡΗΣ αναγκαστικά παρακολουθώ του άλλους. Ε τί να κάνω. Βλέποντας τον Παναθηναϊκό στα φιλικά μου δημιουργήθηκε μια απορία. Ξόδεψε ο πολυμετοχικός κοντά στα 25-26 εκατ ευρώ σε μεταγραφές για να παίζει στην άμυνα με τον Βύντρα, τον Σαριέγκι και τον Σπυρόπουλο;;; Ρε γέλια......
--->Στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πάντως, και για να πώ την αλήθεια, ζήλεψα τους Έλληνες πιτσιρικάδες του Κετσπάγια, Σοϊλέδη και Σία.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ