-τί γίνετε στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ? - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

-τί γίνετε στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ?

enjoy the game


΄ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ


Η Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009 ήταν η τελευταία ημερομηνία, που θα περίμενε ο κύριος Βασίλης Λέκκος, νομικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καστοριά Παναγιώτη Σπυρόπουλου, τους ενδιαφερόμενους που πιθανότατα υπήρχαν για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Αυτή την απόφαση είχαν πάρει από κοινού σε μίνι σύσκεψη που είχαν ο κ. Σπυρόπουλος με τον κ. Λέκκο, παρουσία του προέδρου Γιώργου Ντάγκα, του διευθύνοντος συμβούλου Δημήτρη Τσελεκίδη, του α΄ αντιπροέδρου Τάσου Νικολόπουλου και του υπεύθυνου τύπου Βασίλη Χριστόπουλου.
Όπως είχε ενημέρώσει ο κ. Λέκκος τους παρευρισκομένους δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι τότε κανένας ενδιαφερόμενος και αυτό αποτελεί ένα ανησυχητικό σημάδι για την τύχη της ομάδας.
Για αυτό το λόγο αποφασίσθηκε να δοθεί σαν καταλυτική ημερομηνία η 3η Ιουλίου, αφού ήδη όλα τα θέματα της ομάδας (οργανωτικά, προπονητής, μεταγραφές κλπ), παρουσιάζουν μεγάλη καθυστέρηση.

Η ΠΑΕ Καστοριά με σχετική της ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας μπορούν να απευθύνονται καθημερινά και από τις ώρες 17.00-19.00 στο γραφείο του κ. Λέκκου, στην Καστοριά, στο τηλέφωνο 2467/029 240.
Από εκεί και πέρα, αν δεν βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ομάδα, που είναι η λύση του Πρωτοδικείου, αφού στην προαναφερθείσα σύσκεψη φάνηκε για μία ακόμη φορά ότι η απόφαση του κ. Σπυρόπουλου να απεμπλακεί από την ομάδα είναι οριστική και αμετάκλητη.
Τί γίνετε τελικά με την ιστορική ομάδα?
φτάσαμε ΔΕΥΤΈΡΑ 13 Ιουλίου.

Ευθύνες έχουν όλοι,να μην το ξεχνάει και η πλευρά του κ.Σπυρόπουλου.Εφόσον είχε αποφασίσει να παραδώσει την ομάδα από πέρυσι έπρεπε αυτός να είχε βρεί διάδοχο λύση.Αναμένουμε....

winner cup Διακρίνονται από αριστερά:Πάνω σειρά: Παράσχος Γιώργος(Αρχηγός), Σαργκάνης Νίκος, Σημαιοφορίδης Λάκης, Δίντσικος Γιάννης, Παπαβασιλείου Γρηγόρης, Τσιρώνης Τάκης. Κάτω σειρά: Αλεξιάδης Λάζαρος, Σιαπανίδης Γιάννης, Κόπανος Αντώνης, Παπαβασιλείου Αργύρης, Βοϊτσίδης Ανδρέας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ