-ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

-ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
Αν δεν είναι αυτή η χρονιά του νεαρού Κώστα Παπανικολάου, ε τότε ποια είναι;; Καλύτερος νέος παίκτης στην Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 (βέβαια με μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, γιατί;;; Διερωτώμαι, εγώ..). Ασημένιο μετάλλιο ,προ ημερών, με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, πρόσκληση στην Εθνική Ανδρών από τον Γιόνας Κασλάουσκας και σήμερα Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών και μάλιστα ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης και φυσικά μέσα στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά.
Τώρα να πώ και εγώ τα ίδια που λένε όλοι;;; Ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής και περισσότερη εμπιστοσύνη στον Κώστα Παπανικολάου (γεννηθείς παρακαλώ το 1990, ναι, και τότε γεννιόντουσαν παιδιά), ε ναι θα τα πώ και εγώ. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της ομάδας, ειδικά όταν είναι καλύτεροι από κάτι «απίθανους» κοινοτικούς που έρχονται κατά διαστήματα.
Ο Παπανικολάου έχει 5ετές συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα, για αυτό ας κοπεί η όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες. Συγχαρητήρια και στον Σπύρο Μούρτο επίσης παίκτη του ΑΡΗ καθώς και σε όλα τα παιδιά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ