-Ξεκίνημα με το δεξί, 1-0 τον Ατρόμητο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

-Ξεκίνημα με το δεξί, 1-0 τον Ατρόμητο


Ο ΑΡΗΣ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου ξεκινώντας με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο κόσμος του ΑΡΗ παρά το… ακατάλληλο της ώρας έστειλε το μήνυμα της στήριξης από το πρώτο παιχνίδι γεμίζοντας το Κλ. Βικελίδης.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έδειχναν επηρεασμένες από την πολύ υψηλή θερμοκρασία, ωστόσο ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να είχε σκοράρει με τον Χαβίτο στο 32΄, όταν ο Ισπανός μετά από κάθετη πάσα του Αμπρέου βγήκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρόμητου απομάκρυνε με τα πόδια.
Στο δεύτερο ημίχρονο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι αποτέλεσε ένα μονόλογο του ΑΡΗ με πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά ο Νασούτι στο 67΄έδωσε την λύση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλβο και κεφαλιά του Κόκε στο πρώτο δοκάρι, πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Ατρόμητου γράφοντας το 1-0.
Οι παίκτες του Μαζίνιο είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Αμπρέου, Κόκε, Κάμπορα, Κάλβο, αλλά τελικά έμειναν στη νίκη με το 1-0 να δίνει τους τρεις πρώτους βαθμούς. Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο κ.Σπάθας (Πειραιά), που παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Νασούτι, Γκαρσία, Καραγκούνη και Μαρίνο.
AΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Ρονάλντο, Νάφτι (90+3΄ Φλάβιο), Γκαρσία, Χαβίτο (56΄ Κάλβο), Κόκε, Γκρασιάν (67΄ Κάμπορα), Αμπρέου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας (74΄ Τάτος), Φαβάλι (61΄ Καραγκούνης), Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (75΄ Πόποβιτς), Ολιβέιρα, Μαρίνος, Σφακιανάκης


Επιμέλεια

ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ