-Νίνης: "Μας έκοψε τα πόδια το αυτογκόλ" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

-Νίνης: "Μας έκοψε τα πόδια το αυτογκόλ"


Στην απώλεια της καλής ψυχολογίας που προκάλεσε το αυτογκόλ του Λουκά Βύντρα στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο ρόλο που έπαιξε το αυτογκόλ του Λούκα Βύντρα στο 4ο λεπτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτήρης Νίνης. Ο Ελληνας μέσος τόνισε ότι ήταν το καθοριστικό στοιχείο στην εξέλιξη του αγώνα. "Ηταν πολύ δύσκολο μετά το γκολ αυτό να αντιδράσουμε. Μας έκοψε τα πόδια" ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε "Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να βγούμε επιθετικά ψάχνοντας το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να βγουμε μπροστά , αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Η θέμα τύχης η απώλεια των ευκαιρίων που δημιουργήσαμε στον αγώνα".
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τον Σωτήρη Νίνη υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κρατήσουν οι πράσινοι. "Κρατάμε τα λάθη που κάναμε και που αυτά μας κόστισαν ακριβά. Τα κρατάμε για να μην τα ξανακάνουμε" δήλωσε σχετικά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ